eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta Sonuçları

En Çok Hangi Yarışmacı/Şarkıcı Elendiği İçin Üzüldünüz?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Geçmiş olsun o zaman. Umarım istediğin şekilde ilerlemiştir. O stresi yaşamış biri olarak o sınavların üstümüzde nasıl bir kara bulut olduklarını çok iyi bilirim. :A
Teşekkür ederim, bakalım inşallah iyi bir sonuç gelir. Hayatımızın en güzel yıllarını sınavlarla heba ediyoruz maalesef. :(

• Üzücü
Reactions: kerem
Sanki senin şüphen var da...
Bence çok var. Yine sürprizler seni bekliyor. Buradasın inşallah bu gece. :A
------

Hyr ben 20:30 da göndericem :A @kerem tmm Emrecim seni kıracağıma yarışma kurallarını ihlal ederim daha iyi dedi :F
kerem öyle bir şey yapmaz. :A
Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi. :A
------

@S.G.A.T. Hoşgeldin dostum, Umarım Candan ile aran iyidir :bhr: :bhr:

Akşam için herkese başarılar...

Şimdi yemek yemem lazım :A
Afiyet olsun Abicim, çok yemek yememeni tavsiye ederim. Sonuçlar açıklanırken kusarsın belki. :A

Bence çok var. Yine sürprizler seni bekliyor. Buradasın inşallah bu gece. :A
------

Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi. :A
------

Afiyet olsun Abicim, çok yemek yememeni tavsiye ederim. Sonuçlar açıklanırken kusarsın belki. :A
Hadi canım geçen hafta da eleniyorsun dedin elenmedim. Hem ne de olsa konuşmam hazır en son gelir konuşmamı yapar noktalarım. :A

• Güldürdün
En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.
------

Geçen hafta da istemiştin ve final puanı aldım, yine şimdi elenmem falan ki oldu da elendim ne farkın var insanlardan otur herkesle birlikte sen de oku. :A
Ben sunucuyum, unuttun herhalde. :A

Ha, iyi bari. :A

Sende oylarını bana gönder. :A
Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik. :A

En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.
------

Ben sunucuyum, unuttun herhalde. :A

Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik. :A
Veda konuşmalarını erkenden öğrenmen için yeterli bir sebep değil. :A Kimseye söylemedim, söylemem. :A

• Güldürdün