OlsunTeşekkürler, bu hafta ben sunuyorum ama 9. ve 10. haftalar @Emre Ozansoy'a ait.
Olsun . HarikaTeşekkürler ama bu hafta benlik bir şey yok. 9. ve 10. haftaları ben sunacağım.
Sanki senin şüphen var da...Bu hafta 1. olacağına inanıyorsun yani?
@S.G.A.T. Hayırlı olsun ben ayrılınca tabi sevindimTeşekkürler hala oy vermeyen jüri üyelerimiz var, onlar için de son 30 dakikaya girdik. Şimdiden 35 oya sahibiz ama.
Teşekkür ederim, bakalım inşallah iyi bir sonuç gelir. Hayatımızın en güzel yıllarını sınavlarla heba ediyoruz maalesef.Geçmiş olsun o zaman. Umarım istediğin şekilde ilerlemiştir. O stresi yaşamış biri olarak o sınavların üstümüzde nasıl bir kara bulut olduklarını çok iyi bilirim.
kerem öyle bir şey yapmaz.Hyr ben 20:30 da göndericem @kerem tmm Emrecim seni kıracağıma yarışma kurallarını ihlal ederim daha iyi dedi
Bence çok var. Yine sürprizler seni bekliyor. Buradasın inşallah bu gece.Sanki senin şüphen var da...
Hyr ben 20:30 da göndericem @kerem tmm Emrecim seni kıracağıma yarışma kurallarını ihlal ederim daha iyi dedi
Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi.kerem öyle bir şey yapmaz.
Afiyet olsun Abicim, çok yemek yememeni tavsiye ederim. Sonuçlar açıklanırken kusarsın belki.@S.G.A.T. Hoşgeldin dostum, Umarım Candan ile aran iyidir
Akşam için herkese başarılar...
Şimdi yemek yemem lazım
Hadi canım geçen hafta da eleniyorsun dedin elenmedim. Hem ne de olsa konuşmam hazır en son gelir konuşmamı yapar noktalarım.Bence çok var. Yine sürprizler seni bekliyor. Buradasın inşallah bu gece.
------
Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi.
------
Afiyet olsun Abicim, çok yemek yememeni tavsiye ederim. Sonuçlar açıklanırken kusarsın belki.
Hangi sınavdı bu?Teşekkür ederim, bakalım inşallah iyi bir sonuç gelir. Hayatımızın en güzel yıllarını sınavlarla heba ediyoruz maalesef.
Konuşmanı bana atsana bi merak ettim.Hadi canım geçen hafta da eleniyorsun dedin elenmedim. Hem ne de olsa konuşmam hazır en son gelir konuşmamı yapar noktalarım.
Geçen hafta da istemiştin ve final puanı aldım, yine şimdi elenmem falan ki oldu da elendim ne farkın var insanlardan otur herkesle birlikte sen de oku.Hangi sınavdı bu?
------
Konuşmanı bana atsana bi merak ettim.
@Emre Ozansoy kerem ile aramızdan çekil!Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi.
Ha, iyi bari.Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi.
En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.Kpss Öabt
Ben sunucuyum, unuttun herhalde.Geçen hafta da istemiştin ve final puanı aldım, yine şimdi elenmem falan ki oldu da elendim ne farkın var insanlardan otur herkesle birlikte sen de oku.
Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik.Ha, iyi bari.
Sende oylarını bana gönder.
Veda konuşmalarını erkenden öğrenmen için yeterli bir sebep değil. Kimseye söylemedim, söylemem.En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.
------
Ben sunucuyum, unuttun herhalde.
Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik.