⚪🟢 Giresunspor 0-2 Galatasaray 🟡🔴| Süper Lig 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Galatasaray’ın birinci forveti her şeye rağmen Mostafa Mohamed’dir. Diagne’nin bugün attığı golü Mostafa da atardı boş kaleye... Penaltıyı kaçırmasına bir şey demiyorum olur öyle arada ama yine de kaçırmasa iyiydi...
Boş kale ama atıyor mu atıyor. Boş kaleye atmak da meziyet. Sonuç olarak orada duruyorsun, golü atıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Giresun tek kale oynuyor hepimize geçmiş olsun. Ama bu Giresun çok üst düzey olduğu için, Galatasaray çok dandik oynadığı için böyle gözüküyor.

Nereden bakarsak bakalım 2021-22 Galatasaray’ını 2017-18 Fenerbahçesine benzetiyorum. Burak Elmas da Ali Koç’tan farksız. Dandik transferler vb. Fenerbahçeden farklı olarak sene sonunda 6.sırada olmayacak, bu sene bu futbolla çok net diyorum küme düşeriz.

Tarihimizde ilk kez küme düşeceğiz son 4 takım düşeceği için. Hepimize geçmiş olsun, gelecek sene şifresiz şekilde izleyeceğiz GS maçlarını PTT liginden.
------

Edit: Re-re-re - Ra-ra-ra
Bu totemler çok sıktı artık okuması hiç zevk vermiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu Hüsamettin hakkında tek bir yorum bile yapmak istemiyorum. Bir insan bu kadar mı olur. 5 dakikada 2 penaltı yaptırıp, kırmızı kart yemek. Derhal kadro dışı bırakılmalı.

Galatasaray’ın birinci forveti her şeye rağmen Mostafa Mohamed’dir. Diagne’nin bugün attığı golü Mostafa da atardı boş kaleye... Penaltıyı kaçırmasına bir şey demiyorum olur öyle arada ama yine de kaçırmasa iyiydi...
Hayır hiçte öyle değil. Şu anki form durumuyla Diagne birinci forvetimizdir. İsimler değil kim iyi oynarsa o alır formayı.

Bu Hüsamettin hakkında tek bir yorum bile yapmak istemiyorum. Bir insan bu kadar mı olur. 5 dakikada 2 penaltı yaptırıp, kırmızı kart yemek. Derhal kadro dışı bırakılmalı.
7-0 lık Hatay maçında Billong konuşulur bu skora direkt etki bu kadar konuşulmaz. Bir şey ima etmiyorum. Ama Billong ile ima edenler bunu görmez.

Hayır hiçte öyle değil. Şu anki form durumuyla Diagne birinci forvetimizdir. İsimler değil kim iyi oynarsa o alır formayı.
Mostafa formsuz son dönemde tamam ama yine de Diagne’nin önünde görüyorum bu haliyle bile. Bugün ikinci yarı bolca dakika alır umarım ama ne mümkün, 75-80 den önce değişiklik yapmaz yine hoca...

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Gs bugün çok şanslı gününde 2 penaltı kırmızı maç istediği kıvama geldi :A
Fenerbahçe ile "hakem" başladı, Galatasaray'da da "hakem" başlar. Hep hakem muhabbbeti oluyor, çok sinir bozucu. Beşiktaş taraftarları da bir güzel bu muhabbete giriyorlar. Olan Fenerbahçe'ye oluyor aslında, hep "fenerasyon" diyorlar, yıllardır şampiyon olamıyoruz. Hep algı. :A

Fenerbahçe ile "hakem" başladı, Galatasaray'da da "hakem" başlar. Hep hakem muhabbbeti oluyor, çok sinir bozucu. Beşiktaş taraftarları da bir güzel bu muhabbete giriyorlar. Olan Fenerbahçe'ye oluyor aslında, hep "fenerasyon" diyorlar, yıllardır şampiyon olamıyoruz. Hep algı. :A
Ben karar yanlış demedim izlemiyorum maçı sizin maça da bakmadım. Şimdi Twitter'dan ilk penaltıya baktım videodan net dışarda var nasıl uyarmaz. Diagne kaçırdı yoksa skora etki eden net hata. Hakem konuşmayı severim ben ilgim var ama öyle hakem sayesinde şampiyon gibi algı da yapan biri değilim.

Giresun kontrolsüz saldırırken GS tecrübesiyle maçı kopardı. GS ve FB ilk haftalarda yenilerle oynamanın avantajını yaşıyor. İki takım da lige henüz hazır değil. Umarım Avrupa maçlarında da böyle olmazlar.

Giresun da Hüsam sattı resmen maçı. Adama öyle girme şekli yok. GS'nin ilk penaltısı alakasızdı. Hakemin onu izleyip vermesi rezillikti. İkinci penaltıda kırmızı bana ağır geldi. Bir ara hem penaltı verip hem de kırmızı verilmez diye bir olay vardı kalktı mı acaba?

Giresun kontrolsüz saldırırken GS tecrübesiyle maçı kopardı. GS ve FB ilk haftalarda yenilerle oynamanın avantajını yaşıyor. İki takım da lige henüz hazır değil. Umarım Avrupa maçlarında da böyle olmazlar.

Giresun da Hüsam sattı resmen maçı. Adama öyle girme şekli yok. GS'nin ilk penaltısı alakasızdı. Hakemin onu izleyip vermesi rezillikti. İkinci penaltıda kırmızı bana ağır geldi. Bir ara hem penaltı verip hem de kırmızı verilmez diye bir olay vardı kalktı mı acaba?
Hüsamettin'i düğünümde bile oynatmam. Tam amatör lig topçusu. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Ben karar yanlış demedim izlemiyorum maçı sizin maça da bakmadım. Şimdi Twitter'dan ilk penaltıya baktım videodan net dışarda var nasıl uyarmaz. Diagne kaçırdı yoksa skora etki eden net hata. Hakem konuşmayı severim ben ilgim var ama öyle hakem sayesinde şampiyon gibi algı da yapan biri değilim.
Sen öyle değilsin ama @DarkLegenD o kesimi temsil ediyor. :A

Öyle bir olay var hakemlere ikisini vermeyin diyorlar ama bazı durumlarda veriliyor yüzde yüz böyle kural olsa verirse zaten skandal hakem hatası olur.

• Beğendim
Reactions: mesmeso