Son üç golü de Babel ile Crouch mu atar?Galatasaray sekiz farklı kazanır diye düşünüyorum
Son üç golü de Babel ile Crouch mu atar?Galatasaray sekiz farklı kazanır diye düşünüyorum
Babel atamazSon üç golü de Babel ile Crouch mu atar?
Crouch emekliliğinden dönüp atsın o zaman.Babel atamaz
Atmamasını tercih ederim, ben tahminimi yazdım sadeceCrouch emekliliğinden dönüp atsın o zaman.
Atarsa, "totem yaptım" deme ama.Atmamasını tercih ederim, ben tahminimi yazdım sadece
Atmaması için “totem yaptım”Atarsa, "totem yaptım" deme ama.
Bu maça da totem yapılmaz yani. Totemin de belli bir raconu vardır olabilitesi olan maçlarda yapılır.Kurt hoca @bazinga totem yapmamış, rahat bir galibiyetle sezona başlarız...
Sayın admin sana geçtiğimiz günlerde bir adet şef önlüğü hediye etmiştim, racon kesmen sonrası onu aşağıdakiyle değiştirme kararı aldım.Bu maça da totem yapılmaz yani. Totemin de belli bir raconu vardır olabilitesi olan maçlarda yapılır.
(Racon kelimesini hayatımda ilk kez cümle içinde kullanmış olabilirim. )
Doğru düzgün transfer yapılmadı ve yapılan transferlerde geç yapıldı. İlk 6 maçta rakipler de çok zor. 4-5 puan toplansa yeter ilk 6 haftada.Giresun yarınlar yokmuş gibi oynuyor.
Galatasaray’ın birinci forveti her şeye rağmen Mostafa Mohamed’dir. Diagne’nin bugün attığı golü Mostafa da atardı boş kaleye... Penaltıyı kaçırmasına bir şey demiyorum olur öyle arada ama yine de kaçırmasa iyiydi...Diagne'ye kurban olun siz! Mohamed ile Falcao'yu översiniz, beğenmediğiniz Diagne atar golü.