⚪🟢 Giresunspor 0-2 Galatasaray 🟡🔴| Süper Lig 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Mostafa Mohamed’e mobbing devam ediyor... Bu adamı kazanmamız gerekirken böyle kesmelerin hiç mantığı yok, umarım bugün oyuna girdikten sonra golleri atar da bu takımın değişmez forveti olduğunu bir kez daha gösterir.

Cicaldau’u ilk defa izleyeceğiz, bakalım o bonservisin hakkını verebilecek mi. Ama ilk maçtan hemen yargılamak gereksiz olur, Gedson’un da alışma süreci ortadaydı şimdi ise Benfica’nın kapısında yatıyoruz tekrardan alabilmek için... Gedson şu takıma acilen şart, o olmazsa bu sezon hiç iyi şeyler olmayacaktır.

Galatasaray’ın kadrosu geçen senenin gerisinde eyvallah ama karşısındaki rakip da PSG değil, lige yeni çıkan Giresun. Yani bir zahmet zorlanmadan kazanılması gereken maç, olası puan kaybının kadroyla bir açıklaması olamaz bugün..

Kurt hoca @bazinga totem yapmamış, rahat bir galibiyetle sezona başlarız...
Bu maça da totem yapılmaz yani. Totemin de belli bir raconu vardır olabilitesi olan maçlarda yapılır. :A

(Racon kelimesini hayatımda ilk kez cümle içinde kullanmış olabilirim. :A )

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bu maça da totem yapılmaz yani. Totemin de belli bir raconu vardır olabilitesi olan maçlarda yapılır. :A

(Racon kelimesini hayatımda ilk kez cümle içinde kullanmış olabilirim. :A )
Sayın admin sana geçtiğimiz günlerde bir adet şef önlüğü hediye etmiştim, racon kesmen sonrası onu aşağıdakiyle değiştirme kararı aldım. :A

Giresun tek kale oynuyor hepimize geçmiş olsun. Ama bu Giresun çok üst düzey olduğu için, Galatasaray çok dandik oynadığı için böyle gözüküyor.

Nereden bakarsak bakalım 2021-22 Galatasaray’ını 2017-18 Fenerbahçesine benzetiyorum. Burak Elmas da Ali Koç’tan farksız. Dandik transferler vb. Fenerbahçeden farklı olarak sene sonunda 6.sırada olmayacak, bu sene bu futbolla çok net diyorum küme düşeriz.

Tarihimizde ilk kez küme düşeceğiz son 4 takım düşeceği için. Hepimize geçmiş olsun, gelecek sene şifresiz şekilde izleyeceğiz GS maçlarını PTT liginden.
------

Edit: Re-re-re - Ra-ra-ra

• Olmamış
Reactions: Gerekli24
Diagne'ye kurban olun siz! Mohamed ile Falcao'yu översiniz, beğenmediğiniz Diagne atar golü.
Galatasaray’ın birinci forveti her şeye rağmen Mostafa Mohamed’dir. Diagne’nin bugün attığı golü Mostafa da atardı boş kaleye... Penaltıyı kaçırmasına bir şey demiyorum olur öyle arada ama yine de kaçırmasa iyiydi...

• Güldürdün
Reactions: Araf