Ne yalanı kardeş?Sonunda sana kimse inanmayacak.Yalan söyleye söyleye, iftira ata ata bir hal oldun.
![]()
Ne yalanı kardeş?Sonunda sana kimse inanmayacak.Yalan söyleye söyleye, iftira ata ata bir hal oldun.
![]()
Sizin yavaşlığınızdan, soruyu sordum ayrıca.@Çiğdem Gel biz soru soralım bu bayık sunucuya..vallahi yumurtlayacağım şimdi
@EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Zeyno
@The_Erinch Senin rengin olsun![]()
Burada 1. kartımız mavi ve 2. kartımız da kırmızı, biz de sizden hangi rengi seçtiğimizi istiyoruz.Yani aklımızdaki mavi mi kırmızı mı? @Çiğdem @The_Erinch
Soru bir önceki sayfada var.Ben bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı?@slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
Bunun cevabını senin dışında bilen var mı?![]()
Burada 1. kartımız mavi ve 2. kartımız da kırmızı, biz de sizden hangi rengi seçtiğimizi istiyoruz.Yani aklımızdaki mavi mi kırmızı mı? @Çiğdem @The_Erinch
Aynı duyguları paylaşıyoruz cnm :£Ben bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı?@slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
2. etaptayız, izle izle.Ben bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı?@slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
Tab2 eminimEmin misin?![]()
Cevabı yapımcımız gönderiyor, bir de ben biliyorum.Bunun cevabını senin dışında bilen var mı?![]()
Var ben kanal sahibi olarak cevapları ben gönderiyorum 😊🤗Bunun cevabını senin dışında bilen var mı?![]()
Sen şapkamı tutsana çok konusucağınaBen bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı?@slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
Hayır tabi ki@slhttnmtl senmişsin doğru mu![]()