Ne yalanı kardeş?Sonunda sana kimse inanmayacak. Yalan söyleye söyleye, iftira ata ata bir hal oldun.
Ne yalanı kardeş?Sonunda sana kimse inanmayacak. Yalan söyleye söyleye, iftira ata ata bir hal oldun.
Sizin yavaşlığınızdan, soruyu sordum ayrıca.@Çiğdem Gel biz soru soralım bu bayık sunucuya..vallahi yumurtlayacağım şimdi
@EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Zeyno
@The_Erinch Senin rengin olsun
Burada 1. kartımız mavi ve 2. kartımız da kırmızı, biz de sizden hangi rengi seçtiğimizi istiyoruz. Yani aklımızdaki mavi mi kırmızı mı? @Çiğdem @The_Erinch
Soru bir önceki sayfada var.Ben bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı? @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
Bunun cevabını senin dışında bilen var mı?
Burada 1. kartımız mavi ve 2. kartımız da kırmızı, biz de sizden hangi rengi seçtiğimizi istiyoruz. Yani aklımızdaki mavi mi kırmızı mı? @Çiğdem @The_Erinch
Aynı duyguları paylaşıyoruz cnm :£Ben bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı? @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
2. etaptayız, izle izle. Afişli olanlar soru zaten.Ben bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı? @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
Tab2 eminimEmin misin?
Cevabı yapımcımız gönderiyor, bir de ben biliyorum.Bunun cevabını senin dışında bilen var mı?
@slhttnmtl senmişsin doğru mu@slhttnmtl'dir o. Bi yanlışın var. 😱
Var ben kanal sahibi olarak cevapları ben gönderiyorum 😊🤗Bunun cevabını senin dışında bilen var mı?
Sen şapkamı tutsana çok konusucağınaBen bişi anlamadım hala. Napıyoruz şimdi. Yarışma nerede kaldı? @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch @Çiğdem @Mircan Saye
Hayır tabi ki@slhttnmtl senmişsin doğru mu