ÇOK BEKLERSİN. Hem Çiğdem ablacığım sizin iki kıskançlığınıza kanıp da gelmemezlik mi edicek.Darbe üstüne darbe, ne güzel.
O kadar çok üstüme geldiniz ki ne dediğinizi bile anlayamaz oldum.@slhttnmtl'nun moodu.
😱😱😱O kadar çok üstüme geldiniz ki ne dediğinizi bile anlayamaz oldum.
Sincapcım yarına yüzgeçlerime menikür yaptıracam; sende kuyruğuna fön çektir.ÇOK BEKLERSİN. Hem Çiğdem ablacığım sizin iki kıskançlığınıza kanıp da gelmemezlik mi edicek.
Aslında ilk önce Dua Lipa'yı istemiştim Daha sonra o alınınca ID seçesim geldi, iyi ki seçmişim foruma farklı hava kattımO sezon Dua Lipa baya ilerlemişti. Ama sende 7. haftayı görmüşsün.
İşte bu.Sincapcım yarına yüzgeçlerime menikür yaptıracam; sende kuyruğuna fön çektir.
Geç gidelim yarışmaya @Çiğdem @Emre Ozansoy @Mircan Saye
Cevriye gibi olcak
Gelmeyedebilirsiniz NP.Sincapcım yarına yüzgeçlerime menikür yaptıracam; sende kuyruğuna fön çektir.
Geç gidelim yarışmaya @Çiğdem @Emre Ozansoy @Mircan Saye
Ha iyi de ben istifa ettim ya.
Evet, karakterin adını unutmuştum.Cevriye gibi olcak
Abi bütün iddialı şarkılarını harcayıp bir anda çok sert düşüş yaşadın geçen hafta. Sanki strateji hatası yapmış gibisin, işini kolay görmüyorum bundan sonra@Maskeli Fedai Adamım benim, sıkı Candan hayranı , az şu yoldaşlarından @Sherlock ve @MasacRE bulaştır.. Geçen hafta çaktılar 2 puanı 🥺🥺🥺 @Tolstoyevski
Hainliği sana yaparım ben, Erinç abiye değil pis kütük
Bu hafta @Çiğdem in 1 puan vereceği şarkı belli oldu demekBu hafta Emina Jahovic ile düetimiz olan "Güzelliğine" ile puanlarınızı bekliyorum
Recap 0:17 -1:32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Bu haftayı atlatırsam Son 7 şarkım cebimde kardeşim, arada es vermem lazımdı ki bilinem, imza şarkıları son 7 ye taşıyabilelim. Hayırlısı olsun. Çapkın ile bu haftayıda atlatırsak, hayırlısı artık 🙏🙏🧿☺️Abi bütün iddialı şarkılarını harcayıp bir anda çok sert düşüş yaşadın geçen hafta. Sanki strateji hatası yapmış gibisin, işini kolay görmüyorum bundan sonra
Hainliği sana yaparım ben, Erinç abiye değil pis kütük
Geliriz gelirizTilbe varken bu hafta oy kullanmayı ihmal edeceğini düşünmüyorum. @xemrexxx
------
Bak yazdım bunu. Gelmezsen çok fena olur.
Bu kütükler @Sherlock @MasacRE @dreamy @Maskeli Fedai hasta adamcağızla uğraşıp duruyorlar Kolumuzdan tut gelde @keremGeliriz geliriz
Sen rahat ol Serdar reisi kimse yıkamazBu kütükler @Sherlock @MasacRE @dreamy @Maskeli Fedai hasta adamcağızla uğraşıp duruyorlar Kolumuzdan tut gelde @kerem
MerveyiSen rahat ol Serdar reisi kimse yıkamaz