Emre Ozansoy
Moderatör
Herkesin VAR'a gitmeye hakkı var, ama @slhttnmtl'nun hakkı yok.Hadise çarpmış seni.
Sen asıl zonuçlar geldiğinde VAR a gitmede Seloooooo ; Rap ile geldin hayırlısı bakalım @slhttnmtl @Çiğdem @Emre Ozansoy
Herkesin VAR'a gitmeye hakkı var, ama @slhttnmtl'nun hakkı yok.Hadise çarpmış seni.
Sen asıl zonuçlar geldiğinde VAR a gitmede Seloooooo ; Rap ile geldin hayırlısı bakalım @slhttnmtl @Çiğdem @Emre Ozansoy
Sonuç gecesi yine kedi gibi olacak. Ben en iyisi geçen haftaki gibi en kötü oylarını baştan açıklayayım da morali bozulsun. @Emre Ozansoy @slhttnmtlHadise çarpmış seni.
Ben niye "sunucumsu" oldum şimdi? Oylarımı kullanmamıştım, güzel oldu bu.Yarışmayı emanet almadın mı sen, hem senin yarışman ne ben seni mahkemeye veriyorum, iki sunucumsu anlamadan atıp tutuyorsunuz.
Ay ne kadar gülersen gül ben senden kat be kat iyi yaparım bu işi.Sen ve sunuculuk? Güldürme beni.
Ben kendimi sağlama aldım herkes kendini düşünsün. Neyse zaten istifa ettim bu hafta gidiyorum.Hadise çarpmış seni.
Harika fikir, ama bunu söylemesen iyiydi.Sonuç gecesi yine kedi gibi olacak. Ben en iyisi geçen haftaki gibi en kötü oylarını baştan açıklayayım da morali bozulsun. @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Yarışmanın haklarını resmiyen satın aldım. Artık ipler benim elimde. Ona göre ayağını denk al Selo.Yarışmayı emanet almadın mı sen, hem senin yarışman ne ben seni mahkemeye veriyorum, iki sunucumsu anlamadan atıp tutuyorsunuz.
Reytingler yerle bir olur. @Emre Ozansoy @The_ErinchAy ne kadar gülersen gül ben senden kat be kat iyi yaparım bu işi.
Ben kendimi sağlama aldım herkes kendini düşünsün. Neyse zaten istifa ettim bu hafta gidiyorum.
Ne kedisi ben arap atı gibiyim, sonradan açılıyorum.Sonuç gecesi yine kedi gibi olacak. Ben en iyisi geçen haftaki gibi en kötü oylarını baştan açıklayayım da morali bozulsun. @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Aman gidiyorum zaten ben istediğinizi yapınız.Ben niye "sunucumsu" oldum şimdi? Oylarımı kullanmamıştım, güzel oldu bu.
@slhttnmtl'nun reytingi yok ki, reytingler yerle bir olsun.Reytingler yerle bir olur. @Emre Ozansoy @The_Erinch
Uzatma da oy ver hadi.Ne kedisi ben arap atı gibiyim, sonradan açılıyorum.
Aman gidiyorum zaten ben istediğinizi yapınız.
@Çiğdem benim canım ablam, kalan tüm payını bana verir.Yarışmanın haklarını resmiyen satın aldım. Artık ipler benim elimde. Ona göre ayağını denk al Selo.
------
Reytingler yerle bir olur. @Emre Ozansoy @The_Erinch
Sonuçlar açıklanmadan 1 saat önce, sonuçlar açıklanırken ilk puan durumundan önce ve ilk puan durumu sonrası bir kaç oy açıklandığında "işte gidiyorum" mesajını bekliyoruz kendisinden.@batuhankaralar Nerelerde yaaa... "İşte bu sefer gidiyorum" toteminide yapmadı
@kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
Ahhh Selommm Koca Ebru Gündeş 3. hafta gitti..Yarışmanın haklarını resmiyen satın aldım. Artık ipler benim elimde. Ona göre ayağını denk al Selo.
------
Reytingler yerle bir olur. @Emre Ozansoy @The_Erinch
Eğer ilk hafta eleme olsaydı şuan 2. haftanın elenen ismi olurdun. Yine arkanı ben kurtardım. @The_Erinch @Emre Ozansoy @slhttnmtlYorumları böyle okuyorum şuan
Birkaç haftadır rahatım ama bu hafta işler değişebilir@batuhankaralar Nerelerde yaaa... "İşte bu sefer gidiyorum" toteminide yapmadı
@kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
Ay ne diyorsunuz siz be, eski kaoslu MS mi var ben ayakta tutuyorum.@slhttnmtl'nun reytingi yok ki, reytingler yerle bir olsun.
Çingenem, Gönlümün Efendisi, Araftayım'ı oylayamadan gitti. Benim şampiyonluk adaylarımdan biriydi.
Hadise yarışmanın en güçlü yarışmacısıydı. Gerçi linç yerim şimdi ama öyle yani.