Senin yüzünden 50 bildirim. Bence en iyisi bu hafta seni diskalifiye edelim.![]()
Senin yüzünden 50 bildirim. Bence en iyisi bu hafta seni diskalifiye edelim.![]()
Listem çoktan hazır, ama düşünüyorum.Hayret oylarını göndermedin.![]()
Her an şok yaşayabilirsin.Bu haftaki şarkıları çok beğenmedim. Benim şarkım fazla iyi kaçmış.![]()
Neyi?Listem çoktan hazır, ama düşünüyorum.![]()
Jüri üyelerimizin üstünde baskı kurmaktan ne zaman vazgeçeceksin?1 puan Merve Ozbey![]()
Özel puanlama geldiğinden beri düşük vermiyorum, veremiyorum.
Tek bildirim geldiğini bende biliyorum, hem ben anca şerefimle istifa ederim.Senin yüzünden 50 bildirim. Bence en iyisi bu hafta seni diskalifiye edelim.
------
Akşam oldu, seni bekliyoruz.
------
Hayret oylarını göndermedin.![]()
Ver gitsin.Özel puanlama geldiğinden beri düşük vermiyorum, veremiyorum.Artık riskli haftalar başladı, versem mi vermesem mi diye.
![]()
Asla istifa edemezsin, istifa edersen bile seni ben kovmuşum gibi gösteririm.Tek bildirim geldiğini bende biliyorum, hem ben anca şerefimle istifa ederim.![]()
Ama herkes gerçeği bilir, sen beni ne kovabilirsin ne de eleyebilirsin.Ver gitsin.
------
Asla istifa edemezsin, istifa edersen bile seni ben kovmuşum gibi gösteririm.![]()
Adamlarım var, herkese haber salarım Basarız 1'leri çok zor değil.Ama herkes gerçeği bilir, sen beni ne kovabilirsin ne de eleyebilirsin.![]()
İstediğiniz kadar elersiniz ben elenmeden istifa ederim.Adamlarım var, herkese haber salarım Basarız 1'leri çok zor değil.![]()
❤❤Jüri üyelerimizin üstünde baskı kurmaktan ne zaman vazgeçeceksin?![]()
İkili elemelerde göreceğim ben seni.İstediğiniz kadar elersiniz ben elenmeden istifa ederim.![]()
Hahahayt ordan elenmeden ben kendim valizlerimi hazıralyıp gidicem.İkili elemelerde göreceğim ben seni.![]()
Sence ben buna izin verir miyim?Hahahayt ordan elenmeden ben kendim valizlerimi hazıralyıp gidicem.![]()
Ben çektikten sonra senin vereceğin izne gerek merek yok.Sence ben buna izin verir miyim?![]()
Görelim bakalımAa iftiralarım nerede olmadı bak böylealııınııııımm
yakıştıramadım sana öğretmen bey
![]()
Tabii ki var. Ceza olarak bir daha hem BŞB'de hem MS'de asla yarışmacı olmana ve oy kullanmana izin vermem.Ben çektikten sonra senin vereceğin izne gerek merek yok.![]()
Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Tabii ki var. Ceza olarak bir daha hem BŞB'de hem MS'de asla yarışmacı olmana ve oy kullanmana izin vermem.![]()
Kimmiş o? Fav10 ağır ceza mahkemesi?Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
![]()