Emre Ozansoy
Moderatör
@slhttnmtl'nun dedikleri dur durak bilmiyor @kerem, bir yaptırım uygulamanın tam zamanı.Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm. Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
@slhttnmtl'nun dedikleri dur durak bilmiyor @kerem, bir yaptırım uygulamanın tam zamanı.Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm. Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
bşb neya o neki kardeşim ?Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm. Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
Aman normal mahkeme salonu hayal et, admin hakim ve @Emre Ozansoy ve @EmreCan yazıcı. Ben kendime 3 5 avukat da buldum muydu, o yarışmalara paşa paşa girerim.Kimmiş o? Fav10 ağır ceza mahkemesi?
Orada hakim ben olurum ve seni forumdan süresiz banlattırırım. Yazıcı @EmreCan'da bu kararı tutanaklara geçer.Aman normal mahkeme salonu hayal et, admin hakim ve @Emre Ozansoy ve @EmreCan yazıcı. Ben kendime 3 5 avukat da buldum muydu, o yarışmalara paşa paşa girerim.
Bu Şarkı Benim ama formatı hakkında pek bi fikrim yok, olanı da unuttum. Neyse zaten buralara da hiçbir şey bilmeden geldim.bşb neya o neki kardeşim ?
Bu hafta ikimiz 2 verelim en iyisi. Suyu çoktan taştı bunun. 8. haftaya kadar getirdiğimiz için kabahat bizde gerçi.@slhttnmtl'nun dedikleri dur durak bilmiyor @kerem, bir yaptırım uygulamanın tam zamanı.
Dün Var Mısın Yok Musun'da beni sinir etti, düşünüyorum öyle bir şey.Bu hafta ikimiz 2 verelim en iyisi. Suyu çoktan taştı bunun. 8. haftaya kadar getirdiğimiz için kabahat bizde gerçi.
Tamam kardeşim avukat benimBu Şarkı Benim ama formatı hakkında pek bi fikrim yok, olanı da unuttum. Neyse zaten buralara da hiçbir şey bilmeden geldim.
Sen taraflısın ve admin değilsin, anca sen kararı tutanağa geçirirsin ya da kerem'ciğine avukat olursun.Orada hakim ben olurum ve seni forumdan süresiz banlattırırım. Yazıcı @EmreCan'da bu kararı tutanaklara geçer.
Yeni sunucumuz kim peki?Aman normal mahkeme salonu hayal et, admin hakim ve @Emre Ozansoy ve @EmreCan yazıcı. Ben kendime 3 5 avukat da buldum muydu, o yarışmalara paşa paşa girerim.
Bak alıntıladım mesajı değiştireme diye. Ben çekiliyorum...Bu hafta ikimiz 2 verelim en iyisi. Suyu çoktan taştı bunun. 8. haftaya kadar getirdiğimiz için kabahat bizde gerçi.
👉🏻ME👈🏻Yeni sunucumuz kim peki?
Bu hafta sonuncu olan yaşadı desene.Bak alıntıladım mesajı değiştireme diye. Ben çekiliyorum...
------
👉🏻ME👈🏻
Kimi kime şikayet ediyorsun Harry @slhttnmtlKimmiş o? Fav10 ağır ceza mahkemesi?
Beni, benim yarışmama şikayet ediyor. @Emre Ozansoy @slhttnmtlKimi kime şikayet ediyorsun Harry @slhttnmtl
Cidden komik.Beni, benim yarışmama şikayet ediyor. @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Yo gidem gider canım ben ekstradanım.Bu hafta sonuncu olan yaşadı desene.
Bu sunucumsuları mahkemeye veriyorum.Kimi kime şikayet ediyorsun Harry @slhttnmtl
Sen ve sunuculuk? Güldürme beni.Bak alıntıladım mesajı değiştireme diye. Ben çekiliyorum...
------
👉🏻ME👈🏻
Hadise çarpmış seni.Beni, benim yarışmama şikayet ediyor. @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Yarışmayı emanet almadın mı sen, hem senin yarışman ne ben seni mahkemeye veriyorum, iki sunucumsu anlamadan atıp tutuyorsunuz.Beni, benim yarışmama şikayet ediyor. @Emre Ozansoy @slhttnmtl