Senin yarışmada olmanı istiyor galiba ama yoksun, böyle kabul edersen her soruda fikrini belirtip kaçarsın gibi bir yöntem buldum.Soru nedir?![]()
Senin yarışmada olmanı istiyor galiba ama yoksun, böyle kabul edersen her soruda fikrini belirtip kaçarsın gibi bir yöntem buldum.Soru nedir?![]()
Onların yarışma bazen 4 saat bile sürüyor ve bu bölüm part şeklinde de gitmiyor.Yine de isterse her soruda tek etiket atalım fikrini belirtip kaçsın.
@Emre Ozansoy
------
@12.Adam reaksiyon geliyor ama cevap yok, söz sende artık.![]()
Soru nedir?![]()
Etiket atarsan soru ile birlikte fikrimi belirtirim.Senin yarışmada olmanı istiyor galiba ama yoksun, böyle kabul edersen her soruda fikrini belirtip kaçarsın gibi bir yöntem buldum.Eğer o da olmazsa artık erteleyelim.
![]()
Güzel olmuş.Jenerikler nasıl
İşin zorBaşlıyor, ilk soruyu yazakoyayım![]()
Ha sen geçelim dedin mi yani, ne biliyim bekledim öyle.Soruyu sormadın ki?
2 de kırmızı , 1 de Mavi var.Ha sen geçelim dedin mi yani, ne biliyim bekledim öyle.
------
Aman neyse bekleyin bakalım ben soruyu gönderiyom.
------
![]()
Şimdi bu kartlardan ilkinin içinde kırmızı ve ikincisinin içinde mavi kart var ve biz senden hangi renk kartı seçtik onu bulmanı istiyoruz, bakalım doğru tahmin yolda mı.@12.Adam @Emre Ozansoy
İlk yarışmadan sonra biz onların yerini değiştirmemiş miydik ya?2 de kırmızı , 1 de Mavi var.![]()
Sen kendin yarışmadan bi habersin, kafamız hayrolsun.İlk yarışmadan sonra biz onların yerini değiştirmemiş miydik ya?Neyse önemli olan rengi bulabilmen.
![]()
Neyse diğerlerinde bu risk yok en azından.Sen kendin yarışmadan bi habersin, kafamız hayrolsun.![]()
1. kart diye düşünüyorum.Ha sen geçelim dedin mi yani, ne biliyim bekledim öyle.
------
Aman neyse bekleyin bakalım ben soruyu gönderiyom.
------
![]()
Şimdi bu kartlardan ilkinin içinde kırmızı ve ikincisinin içinde mavi kart var ve biz senden hangi renk kartı seçtik onu bulmanı istiyoruz, bakalım doğru tahmin yolda mı.@12.Adam @Emre Ozansoy
Rengi söyle bari karışıklık oldu da.1. kart diye düşünüyorum.@12.Adam
Hiçbir şey hissetmiyorum yarışma çorbaya döndü.Neyse diğerlerinde bu risk yok en azından.Ee neler hissediyorsun peki.
@Emre Ozansoy ne diyerek başını yakacaksın sen de
![]()
Biz sadece renk olarak gidelim bu haftalık sorumuzda o zaman.Hiçbir şey hissetmiyorum yarışma çorbaya döndü.![]()
1. kart maviRengi söyle bari karışıklık oldu da.![]()
Yok yok eski usül daha iyiBiz sadece renk olarak gidelim bu haftalık sorumuzda o zaman.Böylelikle düzelmiş olursun.
Ben bir de bana gelen cevaba göre baktım, orada da öyle yazıyordu ayriyetten bir de doğru renk belirtilmiş.
![]()
Umarım doğrudur.Hah tamam bu iyi işte, öneriyi de almış olduk böylelikle.@12.Adam
O zaman yukarıda dediğimş kabul ediyoruz bana cevap böyle geldi.Yok yok eski usül daha iyi![]()
Ser verip sır vermiyorum ama.Umarım doğrudur.![]()
Verdim yaO zaman yukarıda dediğimş kabul ediyoruz bana cevap böyle geldi.
------
Ser verip sır vermiyorum ama.
------
@12.Adam cevap nerede?![]()