Damien Duff
Süper Favori Üye
@pompy seni niye her gördüğünde aşı muhabbeti yapıyorOlabilir.
Başka virüsle uğraşmak istemiyorum @Maskeli Fedai@pompy seni niye her gördüğünde aşı muhabbeti yapıyor
Aaa ne biliyim ayol, sence?@pompy seni niye her gördüğünde aşı muhabbeti yapıyor
Her konuda dikkatimi çekiyor da o yüzden sordum @pompy reyis yine bir şeylerin peşinde sanırımAaa ne biliyim ayol, sence?
Senin gibi benim peşimde o da.Her konuda dikkatimi çekiyor da o yüzden sordum @pompy reyis yine bir şeylerin peşinde sanırım
@Tolstoyevski aşı olsun diye korkutmaya çalışıyorum birde @keremHer konuda dikkatimi çekiyor da o yüzden sordum @pompy reyis yine bir şeylerin peşinde sanırım
Yazık sana, şizofren olmuşsun Olmayan şeyler görüyorsunSenin gibi benim peşimde o da.
Sadece korkutmak Aşı olmaları İçinSenin gibi benim peşimde o da.
Sana takılmak hoşuma gidiyor arkadaşım.Yazık sana, şizofren olmuşsun Olmayan şeyler görüyorsun
Parlakçı değilim ben sıkıntı yok
Hayrola bir anda niye uysal oldun Kesin bir şey var bunun altında @ÇiğdemSana takılmak hoşuma gidiyor arkadaşım.
Ay of sana da yaranılmıyor. Üstüne gelirim hakaret edersin, normal konuşurum bir hinlik ararsın yetti be!!!Hayrola bir anda niye uysal oldun Kesin bir şey var bunun altında @Çiğdem
İyi bakalım Gel ateşkes yapalım bazı konulardaAy of sana da yaranılmıyor. Üstüne gelirim hakaret edersin, normal konuşurum bir hinlik ararsın yetti be!!!
Hangi konularda?İyi bakalım Gel ateşkes yapalım bazı konularda
Birbirimizi sinir edebiliriz ama hakaret etmeyelim Her konuda da kavga etmeye gerek yok ama değil miHangi konularda?
Gerek yok tabi. Ama sen hep işi hakarete getirince bende karşılık vermek zorunda kalıyorum ve kavga çıkıyor.Birbirimizi sinir edebiliriz ama hakaret etmeyelim Her konuda da kavga etmeye gerek yok ama değil mi