Hayırrrr gerekirse Şebnem Ferah’ı bırakırım, Dua Lipa ile yarışmak çok istiyorum.@MayısKralı All Star için yerini şimdiden kaptı bile.
Hayırrrr gerekirse Şebnem Ferah’ı bırakırım, Dua Lipa ile yarışmak çok istiyorum.@MayısKralı All Star için yerini şimdiden kaptı bile.
Belki demiştim. Belli değil henüz.Tamamdır, düşüneyim.
Neyere müzik dersi veriyorsun ben arkandayımAaa istifa ediyorum ben.
------
U too.
Gülşen'in şarkılarını mı?Eski toplamaya
Bu söylediklerimi yaz yaz yaz bir kenaraBence senin zevkin zayıf kalıyor maalesef.
@MayısKralı ile kendi aranızda çözün.Hayırrrr gerekirse Şebnem Ferah’ı bırakırım, Dua Lipa ile yarışmak çok istiyorum.
@serhatt sana teşekkür etmeyi unutmuşum, teşekkürler. Hep böyle kaliteli oylar ver, geçen haftaki o oylar neydi öyle?SON OY!
Güllü @serhatt'ın oyları:
HADİSE - 13
PİNHANİ - 13
TARKAN - 13
MOR VE ÖTESİ - 13
MERVE ÖZBEY - 13
MFÖ - 13
EDİS - 13
SERDAR ORTAÇ - 13
CANDAN ERÇETİN - 7
MANGA - 7
TEOMAN - 7
İZEL - 3
MODEL - 3
@phoebebuffay , onun anlayacağı dilden konuşuyorum. Gül geç.Şişko olduğumu, hain olduğumu falan da iddia ediyor. Çok şaapmamak lazım, yoldaşımızdır neticede.
Zevksiz sana benzer açtırma benim ağzımı, zaten doluyum sana. .ssZevksiz olduğundan dolayı bahane buldum diyelim.
Kıymetim bilinmiyor...Neyere müzik dersi veriyorsun ben arkandayım
Kaliteli şarkıyla gelirsen kaliteli oylar alırsın.@serhatt sana teşekkür etmeyi unutmuşum, teşekkürler. Hep böyle kaliteli oylar ver, geçen haftaki o oylar neydi öyle?
Gülşen’in muhteşem şarkılarını dinleyerek topluyorumGülşen'in şarkılarını mı?
@xemrexxx de yok ki hakkından gelsin.Zevksiz sana benzer açtırma benim ağzımı, zaten doluyum sana. .ss
@MayısKralı iki kere Dua Lipa ile yarıştın yetmedi mi?
Ben referans olarak @kerem ve @phoebebuffay alıyorum. İsot beyciğimin görüşüne de saygı duyuyorum.Yorumum gayet objektifti bence. @dreamy
Gülşen şarkıları ile hurda toplamak... Ne kadar özgün.Gülşen’in muhteşem şarkılarını dinleyerek topluyorum
Bu aralar herkes zevkime laf ediyor, kırılıyorum bakÜzüyor bu zevksizliğin.
Yanlış hatırlıyorsun, diğeri @Billy Kane idi.@MayısKralı iki kere Dua Lipa ile yarıştın yetmedi mi?
Ben övdüm bu haftaBu aralar herkes zevkime laf ediyor, kırılıyorum bak