Hayırrrr gerekirse Şebnem Ferah’ı bırakırım, Dua Lipa ile yarışmak çok istiyorum.@MayısKralı All Star için yerini şimdiden kaptı bile.![]()
Hayırrrr gerekirse Şebnem Ferah’ı bırakırım, Dua Lipa ile yarışmak çok istiyorum.@MayısKralı All Star için yerini şimdiden kaptı bile.![]()
Belki demiştim. Belli değil henüz.Tamamdır, düşüneyim.![]()
Neyere müzik dersi veriyorsun ben arkandayımAaa istifa ediyorum ben.
------
U too.![]()
Gülşen'in şarkılarını mı?Eski toplamaya![]()
Bu söylediklerimi yaz yaz yaz bir kenaraBence senin zevkin zayıf kalıyor maalesef.![]()
@MayısKralı ile kendi aranızda çözün.Hayırrrr gerekirse Şebnem Ferah’ı bırakırım, Dua Lipa ile yarışmak çok istiyorum.![]()
![]()
@serhatt sana teşekkür etmeyi unutmuşum, teşekkürler.SON OY!
Güllü @serhatt'ın oyları:
![]()
HADİSE - 13
PİNHANİ - 13
TARKAN - 13
MOR VE ÖTESİ - 13
MERVE ÖZBEY - 13
MFÖ - 13
EDİS - 13
SERDAR ORTAÇ - 13
CANDAN ERÇETİN - 7
MANGA - 7
TEOMAN - 7
İZEL - 3
MODEL - 3
@phoebebuffay , onun anlayacağı dilden konuşuyorum. Gül geç.Şişko olduğumu, hain olduğumu falan da iddia ediyor.Çok şaapmamak lazım, yoldaşımızdır neticede.
![]()
Zevksiz sana benzer açtırma benim ağzımı, zaten doluyum sana. .ssZevksiz olduğundan dolayı bahane buldum diyelim.![]()
Kıymetim bilinmiyor...Neyere müzik dersi veriyorsun ben arkandayım![]()
![]()
![]()
Kaliteli şarkıyla gelirsen kaliteli oylar alırsın.@serhatt sana teşekkür etmeyi unutmuşum, teşekkürler.Hep böyle kaliteli oylar ver, geçen haftaki o oylar neydi öyle?
![]()
Gülşen’in muhteşem şarkılarını dinleyerek topluyorumGülşen'in şarkılarını mı?![]()
@xemrexxx de yok ki hakkından gelsin.Zevksiz sana benzer açtırma benim ağzımı, zaten doluyum sana. .ss
Ben referans olarak @kerem ve @phoebebuffay alıyorum.Yorumum gayet objektifti bence.@dreamy
Gülşen şarkıları ile hurda toplamak... Ne kadar özgün.Gülşen’in muhteşem şarkılarını dinleyerek topluyorum![]()
Bu aralar herkes zevkime laf ediyor, kırılıyorum bakÜzüyor bu zevksizliğin.![]()
Yanlış hatırlıyorsun, diğeri @Billy Kane idi.@MayısKralı iki kere Dua Lipa ile yarıştın yetmedi mi?![]()
Ben övdüm bu haftaBu aralar herkes zevkime laf ediyor, kırılıyorum bak![]()