Merve Özbey’in arabesk şarkılarından ne kadar nefret ediyorsam pop şarkılarını o kadar seviyorum.@dreamy yemin ederim en çok şaşırdığım oy seninki oldu :O çok teşekkürler muhteşemsin ya ağzım açık kaldı en üstte görünce
Merve Özbey’in arabesk şarkılarından ne kadar nefret ediyorsam pop şarkılarını o kadar seviyorum.@dreamy yemin ederim en çok şaşırdığım oy seninki oldu :O çok teşekkürler muhteşemsin ya ağzım açık kaldı en üstte görünce
Sahi 7 haftadır niye Düşer O'yu kullanmadın?2012 yılındaki albümümüzle yakaladık onu ama kullanamayacağım gibi. @dreamy
@MasacRE @XanTier @Maskeli Fedai @dreamyHoş bulduk, ne yaptın da bu kadar yüksek puanlar almayı başardın bu Serdar denen herifle… Ne yapsak durduramıyoruz adamı. @MasacRE @Maskeli Fedai
Oyun olduğunu sezmiştim. 11'in 1'lerinden bahsettin dimi. @phoebebuffay, neyse harika oy.@phoebebuffay'ın oyları:
12 Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
11 Model - Sarı Kurdeleler
10 Hadise - Stir Me Up
9 MFÖ - Güllerin İçinden
8 Pinhani - Unutuldular
7 maNga - Yad Eller
6 Merve Özbey - Boynun Borcu
5 Edis - Benim Ol
4 Candan Erçetin - Hayırsız
3 Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
2 İzel - Geceler Kara
1 Serdar Ortaç - Beni Unut
Bak hala iddialarımızın goygoydan ibaret olduğunu söylüyor, bu adamlar iflah olmaz sayın Gs’li dostum…Sizin bu boş muhabbetinizi ve iftiralarınızı asla kabul etmeyip asla bu goygoya katılmayacağımı bilmenize rağmen hala ısrar etmeniz ilginç doğrusu...
Bilemedim ya, pek durdurulabilecek gibi durmuyor.Bu sezon şampiyon olamazsa şaşırmam.
Güzel puan @phoebebuffay teşekkürler.@phoebebuffay'ın oyları:
10 Hadise - Stir Me Up
9 MFÖ - Güllerin İçinden
8 Pinhani - Unutuldular
7 maNga - Yad Eller
5 Edis - Benim Ol
2 İzel - Geceler Kara
İlk puanlaman böyleydi Artık yapacak bir şey yok. @dreamy
elenmeden Yelken ve Bir Dilek Tut'u da kullan, başka da düzgün şarkın yok zatenOha hiç beklemiyordum. 😱 Teşekkür ederim. @ozmoturk
Teşekkürler. @phoebebuffay@phoebebuffay'ın oyları:
10 Hadise - Stir Me Up
9 MFÖ - Güllerin İçinden
8 Pinhani - Unutuldular
7 maNga - Yad Eller
5 Edis - Benim Ol
2 İzel - Geceler Kara
Sadece o şarkıya düşük veririm demiştin diye hatırlıyorum. Bir de bu haftaki şarkıları beğenmemişsin, beğensen 1 puan verecektin demek ki.En düşük puanı mı o zaman görürsün gibisinden bir şey dediğimi hatırlıyorum. Hem şu ana kadar hep en yüksek puanları verdim gözün doysun be.
Grupların baş düşmanı.@xBUGRAx'in oyları:
12 Hadise (Türkçe kısmı da olsaydı keşke süre de varmış…)
11 Serdar Ortaç
10 Edis (Cemre Kemer Medina farkı)
9 Candan Erçetin
8 Pinhani
7 Tarkan
6 Merve Özbey
5 Teoman
4 MFÖ
3 Mor ve Ötesi
2 Manga
1 Model
Yahu iddiaların altı üstü içi dışı her tarafı boş ne anlatıyorsun sen... Ben bu oyunlara gelmem, algı profesörü adamım ben...Bak hala iddialarımızın goygoydan ibaret olduğunu söylüyor, bu adamlar iflah olmaz sayın Gs’li dostum…
Bilemedim ya, pek durdurulabilecek gibi durmuyor.
car car ediyorsun sonra @phoebebuffay@phoebebuffay'ın oyları:
10 Hadise - Stir Me Up
9 MFÖ - Güllerin İçinden
8 Pinhani - Unutuldular
7 maNga - Yad Eller
5 Edis - Benim Ol
2 İzel - Geceler Kara
Şarkın güzeldi, 6 yüksek değil gibi gözüküyor ama diğerlerine göre geride kaldı sadece. 4 puan verdiğim şarkıyı bile sevdim yoksa.@phoebebuffay seni sevdiğimi söylemiş miydim