Tek sorun yarışmacılar değil.Sunucular ve jüride de iş yok bu sezon.
![]()
Sizde durumlar nasıl? İnşallah sel falan basmamıştır köyü.
Sayın Gs’li dostuma bak nasıl şov yapıyor.Kim benim hemşoma haksızlık yapıyor, ona karabasan gibi çökeyim..
Pinhaniye ilaç olmuş@12.Adam'ın oyları ile devam ediyoruz.
13 p Pinhani
12 p Tarkan
11 p M ve Ö
10 p Manga
9 p Mfö
8 p Edis
7 p Hadise
6 p Serdar Ortaç
5 p Candan Erçetin
4 p Model
3 p İzel
2 Merve Özbey
1 Teo
Dayan İzel @xBUGRAx- 3. Puan Durumu -
208 | Tarkan
183 | MFÖ
170 | Serdar Ortaç
159 | Mor ve Ötesi
153 | Hadise
153 | Teoman
140 | Model
135 | Candan Erçetin
134 | Merve Özbey
133 | Edis
124 | maNga
123 | İzel
103 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Sana dememiştim yine niye üstüne alındın ki.Sevdiğim sanatçı ile gelmediysen Jürinin suçu ne Özgür![]()
Beni al kucağına elini belime sar...
İyi o zaman seni özele bekliyorum.Sana açıklamasını özelden yapmıştım hatırlamalısın.Elimden geldiğince de dediğimi yaptım.
Merak ediyorsan özelden yazarım.
![]()
Evet, 3. puan durumunun ardından güzel oldu.Pinhaniye ilaç olmuş
Tarkan bu sezona aşırı fazla güçlü oldu.- 3. Puan Durumu -
208 | Tarkan
183 | MFÖ
170 | Serdar Ortaç
159 | Mor ve Ötesi
153 | Hadise
153 | Teoman
140 | Model
135 | Candan Erçetin
134 | Merve Özbey
133 | Edis
124 | maNga
123 | İzel
103 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Şovu severiz..Sayın Gs’li dostuma bak nasıl şov yapıyor.![]()
@dreamy@dreamy'nin oyları:
12 Merve Özbey (Modern Merve’yi özledik. 🚬)
11 Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
10 MFÖ - Güllerin İçinden
9 maNga - Yad Eller
8 Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (Orijinal haliyle gelinseydi net tam puanımı alırdı, recabı izleyince ufak çaplı bir hayal kırıklığı yaşadım.)
7 Candan Erçetin - Hayırsız
6 Pinhani - Unutuldular
5 Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
4 Edis - Benim Ol
3 Hadise - Stir Me Up
2 Serdar Ortaç - Beni Unut
1 İzel - Geceler Kara
Önceki sezonlarda bu kadar değil miydi?Tarkan bu sezona aşırı fazla güçlü oldu.![]()
@dreamy sürpriz oldu bu, sadece x şarkısına düşük veririm demiştin daha geçen...@dreamy'nin oyları:
12 Merve Özbey (Modern Merve’yi özledik. 🚬)
11 Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
10 MFÖ - Güllerin İçinden
9 maNga - Yad Eller
8 Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (Orijinal haliyle gelinseydi net tam puanımı alırdı, recabı izleyince ufak çaplı bir hayal kırıklığı yaşadım.)
7 Candan Erçetin - Hayırsız
6 Pinhani - Unutuldular
5 Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
4 Edis - Benim Ol
3 Hadise - Stir Me Up
2 Serdar Ortaç - Beni Unut
1 İzel - Geceler Kara
Ben güncelim de noluyor iftiralar atılıyor banagüncele yetişene kadar canımız çıktı bitmiyor oylar@kerem