Fena vermedim diye hatırlıyorumBana düşük puan vermediğini umuyorum
Fena vermedim diye hatırlıyorumBana düşük puan vermediğini umuyorum
Sana daha önce de bahsetmiştim. Genel olarak bilerek verildiğini düşündüğüm düşük puanlar ve bazı haksızlıklar.
Kim benim hemşoma haksızlık yapıyor, ona karabasan gibi çökeyim..Birkaç kişi üyeye bağlı oy veriyor gerçekten ama onun dışında oyların %80'i objektif diyebilirim. Bu sezonda da yeni jüri üyelerine özellikle şarkılara göre puanlaması gerektiklerini uyardım. Gerisi güven işi.
Yine de çok düşmemişiz, sevdim.@batuhankaralar'ın oyları:
12 Puan: Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (Tarkan bir hafta da boş gelsin artık )
11 Puan: MFÖ - Güllerin İçinden (Geçen haftaki 1 puanın telafisi olsun )
10 Puan: maNga - Yad Eller (maNga'yı yarışmada tutacağız )
9 Puan: Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
8 Puan: Serdar Ortaç - Beni Unut
7 Puan: Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
6 Puan: Merve Özbey - Boynun Borcu (3 ve 5 puan arasındakiler çok yakındı, umarım puanlarınızdan memnun kalırsınız )
5 Puan: Hadise - Stir Me Up
4 Puan: İzel - Geceler Kara
3 Puan: Model - Sarı Kurdeleler
2 Puan: Candan Erçetin - Hayırsız (Fazla slow buldum.)
1 Puan: Pinhani - Unutuldular (Kavak Yelleri faktörü olsa da maalesef bu hafta yetersiz kalmış )
maNga'yı sevmiyorsun sanırsam?Hoşbuldum. 🤗😊Bence Manga elenebilir ama elenmesini istemediklerim var umarım kalırlar
Son oylar bizi bayağı aşağı çekti ama pes etmeyeceğiz- 2. Puan Durumu -
148 | MFÖ
141 | Tarkan
121 | Teoman
119 | Serdar Ortaç
109 | Mor ve Ötesi
98 | Candan Erçetin
97 | Hadise
97 | Model
96 | maNga
89 | Merve Özbey
86 | Edis
74 | İzel
71 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Tek sorun yarışmacılar değil. Sunucular ve jüride de iş yok bu sezon.Birkaç kişi üyeye bağlı oy veriyor gerçekten ama onun dışında oyların %80'i objektif diyebilirim. Bu sezonda da yeni jüri üyelerine özellikle şarkılara göre puanlaması gerektiklerini uyardım. Gerisi güven işi.
Pozitif ol..Son oylar bizi bayağı aşağı çekti ama pes etmeyeceğiz
Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz, bu akşam oyların tamamını ben açıklayacağım.
13p) Teoman
13p) Tarkan
13p) Serdar Ortaç
13p) Model
13p) maNga
13p) Hadise
13p) Mor ve Ötesi
13p) İzel
10p) Merve Özbey
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
10p) MFÖ
10p) Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Tşşkler bitirim ikili @kerem @Emre OzansoyYardımcı Sunucumuz
@Emre Ozansoy
13. Teoman - Sevdim Seni Bir Kere (Bu haftaya kadar en yüksek verdiğim puan oldu, çok güzel yorumlamış.)
13. İzel - Geceler Kara
13. Candan Erçetin - Hayırsız
13. Hadise - Stir Me Up
12. Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
12. Serdar Ortaç - Beni Unut
12. MFÖ - Güllerin İçinden
12. maNga - Yad Eller
11. Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
11. Edis - Benim Ol
11. Pinhani - Unutuldular
11. Model - Sarı Kurdeleler
8. Merve Özbey - Boynun Borcu
YEAP!- 2. Puan Durumu -
148 | MFÖ
141 | Tarkan
121 | Teoman
119 | Serdar Ortaç
109 | Mor ve Ötesi
98 | Candan Erçetin
97 | Hadise
97 | Model
96 | maNga
89 | Merve Özbey
86 | Edis
74 | İzel
71 | Pinhani
Sanki biraz spoi verdim puanım hakkındamaNga'yı sevmiyorsun sanırsam?
Seni kurtarsa kurtarsa Cemre kurtarır. @xBUGRAxSon oylar bizi bayağı aşağı çekti ama pes etmeyeceğiz
Rica ederim.Tşşkler bitirim ikili @kerem @Emre Ozansoy
Arkadaşların yüksek veriyor sen olduğun için diyor da hiçbir kanıtı olmadan gelişigüzel.Merve Özbey seviyorum diye laf mı oldu yani.
Gönül almaya çalışıyorsun ama yemezler hain…Kim benim hemşoma haksızlık yapıyor, ona karabasan gibi çökeyim..
İş yok derken?Tek sorun yarışmacılar değil. Sunucular ve jüride de iş yok bu sezon.