İyi bari ilk hafta gelmedi bu şarkı ile elenebilirdi o hafta dahaHaketti ama. İngilizce şarkıyla gelirse olacağı bu. @slhttnmtl
❤❤@Alos yine harikasın, teşekkürler.
❤❤@Alos yine harika oylarınla sevindirdin beni çok teşekkürler.
İyi bari ilk hafta gelmedi bu şarkı ile elenebilirdi o hafta dahaHaketti ama. İngilizce şarkıyla gelirse olacağı bu. @slhttnmtl
❤❤@Alos yine harikasın, teşekkürler.
❤❤@Alos yine harika oylarınla sevindirdin beni çok teşekkürler.
Yarışma başladığından beri sana yüksek verenler de seninle arkadaş olduğu için yüksek veriyor o zaman bu mantıkla. Çünkü her hafta belli isimlerden garanti yüksek puanlar alıyorsun.Yarışma başladığından beri 1 puan veriyor ulan ya söylesek suçlu oluyorum ne diyeyim sizi vicdanınız Affetsin al birini vur ötekine arkadaş oldukları belli
Elendim artık belli oldu.@batuhankaralar'ın oyları:
12 Puan: Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (Tarkan bir hafta da boş gelsin artık )
11 Puan: MFÖ - Güllerin İçinden (Geçen haftaki 1 puanın telafisi olsun )
10 Puan: maNga - Yad Eller (maNga'yı yarışmada tutacağız )
9 Puan: Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
8 Puan: Serdar Ortaç - Beni Unut
7 Puan: Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
6 Puan: Merve Özbey - Boynun Borcu (3 ve 5 puan arasındakiler çok yakındı, umarım puanlarınızdan memnun kalırsınız )
5 Puan: Hadise - Stir Me Up
4 Puan: İzel - Geceler Kara
3 Puan: Model - Sarı Kurdeleler
2 Puan: Candan Erçetin - Hayırsız (Fazla slow buldum.)
1 Puan: Pinhani - Unutuldular (Kavak Yelleri faktörü olsa da maalesef bu hafta yetersiz kalmış )
Parça tanıdıktı, güzel de seslendirilince bu puanı vermeden geçemezdim haksızlık olurdu 😉@Zeyno çok teşekkürler, ilk defa senden bu kadar yüksek puan aldım.
Zevksizsin. 😒Şarkını beğenmedim ama napayım..
Hoşbuldum. 🤗😊Bence Manga elenebilir ama elenmesini istemediklerim var umarım kalırlarHoşgeldin, kim elenmeli sence?
@batuhankaralar çok iyi puan, teşekkürler.@batuhankaralar'ın oyları:
6 Puan: Merve Özbey - Boynun Borcu (3 ve 5 puan arasındakiler çok yakındı, umarım puanlarınızdan memnun kalırsınız )
1 Puan: Pinhani - Unutuldular (Kavak Yelleri faktörü olsa da maalesef bu hafta yetersiz kalmış )
Bana düşük puan vermediğini umuyorum@batuhankaralar teşekkürler canım
Neyse yanlış alarmmış boşver.Kime gece boyu başka ifade atmadım zaten.
Birkaç kişi üyeye bağlı oy veriyor gerçekten ama onun dışında oyların %80'i objektif diyebilirim. Bu sezonda da yeni jüri üyelerine özellikle şarkılara göre puanlaması gerektiklerini uyardım. Gerisi güven işi.Sana daha önce de bahsetmiştim. Genel olarak bilerek verildiğini düşündüğüm düşük puanlar ve bazı haksızlıklar.
Sus be ingilizce şarkılar hep güzeldir.Haketti ama. İngilizce şarkıyla gelirse olacağı bu. @slhttnmtl
Hayır tabii ki sona bırakacağım şarkılar belli sadece sıralama yapmak için önceki haftalar alacağım sonuçlar da etkili oluyor. Yoksa içime sinmiyor, biraz ayran gönüllüyümİki üç hafta sonrası için aklında bir şey yok mu yanii?
Artık kurtardık gibi.Gidiyoooor gönlümün efendisiiiiii
Nasıl yani? Kötü sonuö aldığında iyi şarkı mı kullanıyorsun?Hayır tabii ki sona bırakacağım şarkılar belli sadece sıralama yapmak için önceki haftalar alacağım sonuçlar da etkili oluyor. Yoksa içime sinmiyor, biraz ayran gönüllüyüm
Sorun bende olsa tam puan vermezdim herhalde.Sus be ingilizce şarkılar hep güzeldir.
@serhatt benim çok yakın arkadaşım geçen hafta çok düşük verdi. @Özgür benim çok yakın arkadaşım 6 vermiş. Yani tutarlı sallasan keşke. İçiniz fesat düşünmeyin. Birini savunacaksın diye komik duruma düşüyorsun kaldı ki seni ilgilendiren bir şey yok.Yarışma başladığından beri sana yüksek verenler de seninle arkadaş olduğu için yüksek veriyor o zaman bu mantıkla. Çünkü her hafta belli isimlerden garanti yüksek puanlar alıyorsun.
Bence senin şarkı seçimin güzeldiSus be ingilizce şarkılar hep güzeldir.
Model'e puan vermeyi unutmuştu da zor hatırlattım. @dreamy@batuhankaralar'ın oyları:
İyidir iyi.@Alos'un oyları:
13 Model - Sarı Kurdeleler
12 Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
11 maNga - Yad Eller
10 Hadise - Stir Me Up
9 Serdar Ortaç - Beni Unut
8 Candan Erçetin - Hayırsız
7 Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
6 Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
5 Pinhani - Unutuldular
4 İzel - Geceler Kara
3 Edis - Benim Ol
2 MFÖ - Güllerin İçinden
1 Merve Özbey - Boynun Borcu
Hayır. Neyse tüm stratejimi konuda açıklamak istemiyorum özelden anlatırım bir ara.Nasıl yani? Kötü sonuö aldığında iyi şarkı mı kullanıyorsun?
------
Sorun bende olsa tam puan vermezdim herhalde.