Yok döndüm. PC müsait değil maalesef.Hala mı tatildesin? Ben BŞB'yi telefonla sunuyordum.
Helal olsun. Ben katılmaya zorlanıyorum ama sen sunmuşsun...
Yok döndüm. PC müsait değil maalesef.Hala mı tatildesin? Ben BŞB'yi telefonla sunuyordum.
Açıklanmasa da olurmuş.ssSunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz, bu akşam oyların tamamını ben açıklayacağım.
13p) Teoman
13p) Tarkan
13p) Serdar Ortaç
13p) Model
13p) maNga
13p) Hadise
13p) Mor ve Ötesi
13p) İzel
10p) Merve Özbey
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
10p) MFÖ
10p) Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Niye müsait değil, git al işte. MS'dan önemli bi şey mi var?Yok döndüm. PC müsait değil maalesef.
Helal olsun. Ben katılmaya zorlanıyorum ama sen sunmuşsun...
Sunucumuzdan iki haftadır dopdoğru puanlar geliyor.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz, bu akşam oyların tamamını ben açıklayacağım.
13p) Teoman
13p) Tarkan
13p) Serdar Ortaç
13p) Model
13p) maNga
13p) Hadise
13p) Mor ve Ötesi
13p) İzel
10p) Merve Özbey
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
10p) MFÖ
10p) Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
İşim yok merak etme.@slhttnmtl umarım işlerini halletmişsindir ve tüm akşam burada olursun.
Qualitaet.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz, bu akşam oyların tamamını ben açıklayacağım.
13p) Teoman
13p) Tarkan
13p) Serdar Ortaç
13p) Model
13p) maNga
13p) Hadise
13p) Mor ve Ötesi
13p) İzel
10p) Merve Özbey
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
10p) MFÖ
10p) Pinhani
Güzel, beni yalnız bırakma.İşim yok merak etme.
Boncukçu davrandım.@kerem İyi bari en azından dağ kadar fark yok bu sefer
Şimdi ben açıklıyayım o zaman senin oylarını.Güzel, beni yalnız bırakma.
Açıklayabilirsin.Şimdi ben açıklıyayım o zaman senin oylarını.
Beğenmedim @keremSunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz, bu akşam oyların tamamını ben açıklayacağım.
13p) Teoman
13p) Tarkan
13p) Serdar Ortaç
13p) Model
13p) maNga
13p) Hadise
13p) Mor ve Ötesi
13p) İzel
10p) Merve Özbey
10p) Candan Erçetin
10p) Edis
10p) MFÖ
10p) Pinhani
Merak etme en büyük destekçinim yine.Güzel, beni yalnız bırakma.
Tüm şarkılar o kadar iyiydi, ama bir puanlama yapmak gerekiyordu. Herkese bol şans.Yardımcı Sunucumuz
@Emre Ozansoy
13. Teoman - Sevdim Seni Bir Kere (Bu haftaya kadar en yüksek verdiğim puan oldu, çok güzel yorumlamış.)
13. İzel - Geceler Kara
13. Candan Erçetin - Hayırsız
13. Hadise - Stir Me Up
12. Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
12. Serdar Ortaç - Beni Unut
12. MFÖ - Güllerin İçinden
12. maNga - Yad Eller
11. Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
11. Edis - Benim Ol
11. Pinhani - Unutuldular
11. Model - Sarı Kurdeleler
8. Merve Özbey - Boynun Borcu