xBUGRAx
Süper Emekli
Evet sabırsızlanıyorum yeni sezon tanıtımında İsmail de olacak.Tüm ünlüler de orada fotoğraf çektirmiş.
Ne düşünüyorsun bu dizi hakkında.İsmail var diye heyecanlısındır.
![]()
Evet sabırsızlanıyorum yeni sezon tanıtımında İsmail de olacak.Tüm ünlüler de orada fotoğraf çektirmiş.
Ne düşünüyorsun bu dizi hakkında.İsmail var diye heyecanlısındır.
![]()
Sedef de olur inşallah yıllardır kanal tanıtımlarında yok.Evet sabırsızlanıyorum yeni sezon tanıtımında İsmail de olacak.Diziye çok yoğunlaşamadım. NTC, NGM’ye özendi sanırım.
![]()
Hahha kıyamam olur inş sen pek sevinmedin ama.Sedef de olur inşallah yıllardır kanal tanıtımlarında yok.(Genelde sezon ortası dizilerde oynadığı için.
)
Zaten NTC'den ayrılan Nazlı Heptürk kurmuştu NGM'yi, çok normal.![]()
Sonra Serenay teklifi kabul etmişti demek ki uyduruk değilmiş.Eskisi kadar iyi filmler yapmıyor zaten Çağan baksana mürebbiye filmi yapacak kadar düşmüş.
Son zamanlarda ince eleyip sık dokuyarak proje seçtiğini düşünürsek belki güzel bir iştir.![]()
🤦Evet sabırsızlanıyorum yeni sezon tanıtımında İsmail de olacak.Diziye çok yoğunlaşamadım. NTC, NGM’ye özendi sanırım.
![]()
O kadar ince eliyor ki 5-6 senedir yok ortalarda.Eskisi kadar iyi filmler yapmıyor zaten Çağan baksana mürebbiye filmi yapacak kadar düşmüş.
Son zamanlarda ince eleyip sık dokuyarak proje seçtiğini düşünürsek belki güzel bir iştir.![]()
Ben dijital bekliyordum, televizyonda da farklı işler beklerdim NTC ve El Kızı şok etti.Hahha kıyamam olur inş sen pek sevinmedin ama.
Evet o kadının kocası Görüş Günü Kadınları’nın senaristiydi hiç unutamam..![]()
Bu sezon 2 özel projede konuk oldu. Öncesinde de 1 sezon Payitaht'ta oynadı yalana bak. 😱O kadar ince eliyor ki 5-6 senedir yok ortalarda.![]()
O Şule denilen yapımcı kadını sevmemiştim inşallah batmıştır film.Sonra Serenay teklifi kabul etmişti demek ki uyduruk değilmiş.
🤦
Şirketten tanıdığım yok kiEgo'da da mürebbiye olacaktı dandik bir yapımcıya kurban gidecekti.
------
Yok canım pek benlik bir şirket değil ama sen seversin detayları öğrenebilsen keşke.![]()
Sıfırdan demek istemiştim.Ben dijital bekliyordum, televizyonda da farklı işler beklerdim NTC ve El Kızı şok etti.Yoksa FOX'ta olmasına sevindim.
En azından Medyapım falan olsaydı.
![]()
Bedel'i de yazmıştı… Batırmadığı iş yok NTC'de.
------
Bu sezon 2 özel projede konuk oldu. Öncesinde de 1 sezon Payitaht'ta oynadı yalana bak. 😱
------
O Şule denilen yapımcı kadını sevmemiştim inşallah batmıştır film.![]()
Belki senaristle falan muhabbetin vardır diye düşündüm.Şirketten tanıdığım yok kiAma Tuplu TV açısından iyi
anladın.
Boşver sıfırdan işi riskli oluyor öyle.Sıfırdan demek istemiştim.![]()
Sonradan katılması çok mu iyi ayol? Kariyeri rezil oluyor iyice.Belki senaristle falan muhabbetin vardır diye düşündüm.
------
Boşver sıfırdan işi riskli oluyor öyle.![]()
Harika bir kariyeri var.Sonradan katılması çok mu iyi ayol? Kariyeri rezil oluyor iyice.![]()
Kendimi kandırma seviyem: %100Harika bir kariyeri var.![]()
Kim ki senaristBelki senaristle falan muhabbetin vardır diye düşündüm.
------
Boşver sıfırdan işi riskli oluyor öyle.![]()
Tamam işte sor bir şeyler.
BakarızTamam işte sor bir şeyler.Bilgi öğren bana yaz WP'den.
![]()