Sedef Avcı 'Elkızı' İle Görüşüyor! Dizinin Kadrosuna Sürpriz İki İsim! | FOX

Tüm ünlüler de orada fotoğraf çektirmiş. :A

Ne düşünüyorsun bu dizi hakkında. :A İsmail var diye heyecanlısındır. :A
Evet sabırsızlanıyorum yeni sezon tanıtımında İsmail de olacak. :A Diziye çok yoğunlaşamadım. NTC, NGM’ye özendi sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Evet sabırsızlanıyorum yeni sezon tanıtımında İsmail de olacak. :A Diziye çok yoğunlaşamadım. NTC, NGM’ye özendi sanırım. :A
Sedef de olur inşallah yıllardır kanal tanıtımlarında yok. :A (Genelde sezon ortası dizilerde oynadığı için. :A )

Zaten NTC'den ayrılan Nazlı Heptürk kurmuştu NGM'yi, çok normal. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Sedef de olur inşallah yıllardır kanal tanıtımlarında yok. :A (Genelde sezon ortası dizilerde oynadığı için. :A )

Zaten NTC'den ayrılan Nazlı Heptürk kurmuştu NGM'yi, çok normal. :A
Hahha kıyamam olur inş sen pek sevinmedin ama. :A

Evet o kadının kocası Görüş Günü Kadınları’nın senaristiydi hiç unutamam.. :A

• Güldürdün
Eskisi kadar iyi filmler yapmıyor zaten Çağan baksana mürebbiye filmi yapacak kadar düşmüş. :A

Son zamanlarda ince eleyip sık dokuyarak proje seçtiğini düşünürsek belki güzel bir iştir. :A
Sonra Serenay teklifi kabul etmişti demek ki uyduruk değilmiş. :A

🤦

• Güldürdün
Hahha kıyamam olur inş sen pek sevinmedin ama. :A

Evet o kadının kocası Görüş Günü Kadınları’nın senaristiydi hiç unutamam.. :A
Ben dijital bekliyordum, televizyonda da farklı işler beklerdim NTC ve El Kızı şok etti. :A Yoksa FOX'ta olmasına sevindim. :A En azından Medyapım falan olsaydı. :A :A

Bedel'i de yazmıştı… Batırmadığı iş yok NTC'de. :A
------

O kadar ince eliyor ki 5-6 senedir yok ortalarda. :A
Bu sezon 2 özel projede konuk oldu. Öncesinde de 1 sezon Payitaht'ta oynadı yalana bak. 😱
------

Sonra Serenay teklifi kabul etmişti demek ki uyduruk değilmiş. :A

🤦
O Şule denilen yapımcı kadını sevmemiştim inşallah batmıştır film. :A

Ben dijital bekliyordum, televizyonda da farklı işler beklerdim NTC ve El Kızı şok etti. :A Yoksa FOX'ta olmasına sevindim. :A En azından Medyapım falan olsaydı. :A :A

Bedel'i de yazmıştı… Batırmadığı iş yok NTC'de. :A
------

Bu sezon 2 özel projede konuk oldu. Öncesinde de 1 sezon Payitaht'ta oynadı yalana bak. 😱
------

O Şule denilen yapımcı kadını sevmemiştim inşallah batmıştır film. :A
Sıfırdan demek istemiştim. :A

• Güldürdün