İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

@Araf ben bile devamını getirebilir miyim pek sanmıyorum ama istek üzerine açtık İngiltere’yi de, etiket bildirme işlerini vb. sen halledersin :A

@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.

Football Soccer GIF by Arsenal

• Beğendim
Reactions: Araf
Maalesef ilk 5 giremezler... :(
zor ama imkansız değil geçen yıl o kadar berbat olmalarına rağmen son 30 yılda en kötü sezonu geçirdiler ŞL-6 AL-4 puan uzaktı, ama herşey 31 ağustostan sonra belirlenir Maddison ve bir forvet alırlarsa enteresan olacak yinede City,Chelsea,Liverpool,United daha güçlü ama diğerlerden korkumuz yok West Ham öyle bir sezonu tekrarlıyamaz,Tottenham Kane kaybederse sıçtı ama kalırsa bile Arsenal geçebilir bu yüzden 5lik bence imkansız değil.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
zor ama imkansız değil geçen yıl o kadar berbat olmalarına rağmen son 30 yılda en kötü sezonu geçirdiler ŞL-6 AL-4 puan uzaktı, ama herşey 31 ağustostan sonra belirlenir Maddison ve bir forvet alırlarsa enteresan olacak yinede City,Chelsea,Liverpool,United daha güçlü ama diğerlerden korkumuz yok West Ham öyle bir sezonu tekrarlıyamaz,Tottenham Kane kaybederse sıçtı ama kalırsa bile Arsenal geçebilir bu yüzden 5lik bence imkansız değil.
Leicester'ı unuttun. :A