DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.@Araf ben bile devamını getirebilir miyim pek sanmıyorum ama istek üzerine açtık İngiltere’yi de, etiket bildirme işlerini vb. sen halledersin
Beni de ekler misin?@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.
@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.
Seni ekleyecek olan ben değilim, kendinsin.Beni de ekler misin?
Ekledim , basitmiş.Seni ekleyecek olan ben değilim, kendinsin.
Euro 2020'ye de katılmıştın kendin, @Tolstoyevski seni eklememişti sanırım.Ekledim , basitmiş.
Yoldaşım yapmaz öyle şeyler.Euro 2020'ye de katılmıştın kendin, @Tolstoyevski seni eklememişti sanırım.
zor ama imkansız değil geçen yıl o kadar berbat olmalarına rağmen son 30 yılda en kötü sezonu geçirdiler ŞL-6 AL-4 puan uzaktı, ama herşey 31 ağustostan sonra belirlenir Maddison ve bir forvet alırlarsa enteresan olacak yinede City,Chelsea,Liverpool,United daha güçlü ama diğerlerden korkumuz yok West Ham öyle bir sezonu tekrarlıyamaz,Tottenham Kane kaybederse sıçtı ama kalırsa bile Arsenal geçebilir bu yüzden 5lik bence imkansız değil.Maalesef ilk 5 giremezler...
Süper ligin yanına ŞL de açılmış zaten. Bir de bunla uğraşılmaz, bunu yok edelim @Tolstoyevski@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.
O kadar havalı havalı S Sport, Premier Lig muhabbeti yaptık, hemen Premier Lig'i imha etmekten söz ediyorsun.Süper ligin yanına ŞL de açılmış zaten. Bir de bunla uğraşılmaz, bunu yok edelim @Tolstoyevski
Utku beyciğim satışa erken başlamış. @MasacREO kadar havalı havalı S Sport, Premier Lig muhabbeti yaptık, hemen Premier Lig'i imha etmekten söz ediyorsun.
Leicester'ı unuttun.zor ama imkansız değil geçen yıl o kadar berbat olmalarına rağmen son 30 yılda en kötü sezonu geçirdiler ŞL-6 AL-4 puan uzaktı, ama herşey 31 ağustostan sonra belirlenir Maddison ve bir forvet alırlarsa enteresan olacak yinede City,Chelsea,Liverpool,United daha güçlü ama diğerlerden korkumuz yok West Ham öyle bir sezonu tekrarlıyamaz,Tottenham Kane kaybederse sıçtı ama kalırsa bile Arsenal geçebilir bu yüzden 5lik bence imkansız değil.
Orada Maddison'a bağlı eğer kalırsa Top 6 için güçlü bir takım olacaklar ama çıkarsa işleri daha zorLeicester'ı unuttun.
Süper Lig yerine Premier Lig olsa bana uyardı ama ikisi birden yürümezO kadar havalı havalı S Sport, Premier Lig muhabbeti yaptık, hemen Premier Lig'i imha etmekten söz ediyorsun.
Haftanın bir günü Süper Lig, bir günü de Premier Lig yaparsın olur biter. Sanırsın derin analizler yaparak skor tahmini yapıyor, bütün günü skor tahminiyle geçiyor.Süper Lig yerine Premier Lig olsa bana uyardı ama ikisi birden yürümez
Konsantre olup Ahtapotçuluk oynamam lazım, bu şekilde yapamamHaftanın bir günü Süper Lig, bir günü de Premier Lig yaparsın olur biter. Sanırsın derin analizler yaparak skor tahmini yapıyor, bütün günü skor tahminiyle geçiyor.
Ahtapot Paul musun kardeşim sen? Sanırısn @Tolstoyevski ile @Maskeli Fedai'yi geçeceksin. @MEnes ile @Sherlock tamam da, diğer ikisinden sürpriz bekliyorum.Konsantre olup Ahtapotçuluk oynamam lazım, bu şekilde yapamam