"Benim Hakkımda Ne Biliyorsun" Başlıyor (Duyuru Konusu)

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
@Dosi ve @Tolstoyevski arkadaşıma danışarak kafamdaki bu yarışmayı foruma uyarlamak istiyorum eğer katılım olursa keyifli bir yarışma olacağından eminim:)

Kurallar kısaca şöyle;)

• Öncelikle yarışma için bir aday belirlenir.
  • Seçilmiş kişiye özelden yarışma sahibi tarafından sorular sorulur ve yarışmaya katılanların o cevabı tahmin etmesi istenir.
  • Sorulan soru miktarı yarışmanın gidişatına göre değişiklik gösterebilir.
  • Yarışmaya dileyen herkes katılabilir.
  • Seçilmiş kişi kendi konusuna müdahale edemez yorum yapamaz.
  • Her sorunun cevabı +1 puandır.
  • 5 doğru cevabı veren yarışmayı kazanır.
  • Üyelerin 3 kez ipucu isteme hakkı vardır.
  • İpucunu konuk olan kişi tarafından ipucu isteyen üyelere konu üzerinden verilir.
  • Flood) cevap vermek yasaktır.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur yarışmamız kısaca böyle:)
Aklınıza takılan soruları bu post altından cevaplayabilirim. Forumda bu ilk deneyimim olacak katılımlarınızı bekliyorum.

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Son düzenleme:
Bende yazmayı unutmuşum. :A Hayırlı olsun öncelikle @AteşBöceği aslında formatı anladım da katılıp katılmamak arasında kararsızım, en iyisi ilk bölüm izleyip ikinci bölümde katılmak. :A Tabii kabul edersen.

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Sağol:)
Hayırlı olsun 🤗
Çok sağol canım:)
Sen de sağol kuzum:)
Hayırlı olsun @AteşBöceği :bhr: @Mircan Saye @slhttnmtl da bir yarışalımda @The_Erinch yaşlı balıkla oradan sana geçelim biz birbirimiz olmadan yarışamıyoruzda bir paket gibi düşün bizi hayvansal bir dayanısma sanırım :A :A :A
Tamam bana uyar ben sıramı beklerim:)
Bende yazmayı unutmuşum. :A Hayırlı olsun öncelikle @AteşBöceği aslında formatı anladım da katılıp katılmamak arasında kararsızım, en iyisi ilk bölüm izleyip ikinci bölümde katılmak. :A Tabii kabul edersen.
Hiç sıkıntı değil:)
İlahi sen gece gece kahkaha attırdın, tut şu akvaryumu 🤭🤭🤭🤭
@AteşBöceği Çok keyifli bir format, muhakkak katılım gösteririm bende.
Teşekkürler😉
@AteşBöceği hayırlı olsun canım katılırım bende :D
Çok sağol canım desteğin için😊

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961