- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
@Dosi ve @Tolstoyevski arkadaşıma danışarak kafamdaki bu yarışmayı foruma uyarlamak istiyorum eğer katılım olursa keyifli bir yarışma olacağından eminim
Kurallar kısaca şöyle;)
Aklınıza takılan soruları bu post altından cevaplayabilirim. Forumda bu ilk deneyimim olacak katılımlarınızı bekliyorum.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Kurallar kısaca şöyle;)
- Öncelikle yarışma için bir aday belirlenir.
- Seçilmiş kişiye özelden yarışma sahibi tarafından sorular sorulur ve yarışmaya katılanların o cevabı tahmin etmesi istenir.
- Sorulan soru miktarı yarışmanın gidişatına göre değişiklik gösterebilir.
- Yarışmaya dileyen herkes katılabilir.
- Seçilmiş kişi kendi konusuna müdahale edemez yorum yapamaz.
- Her sorunun cevabı +1 puandır.
- 5 doğru cevabı veren yarışmayı kazanır.
- Üyelerin 3 kez ipucu isteme hakkı vardır.
- İpucunu konuk olan kişi tarafından ipucu isteyen üyelere konu üzerinden verilir.
- Flood) cevap vermek yasaktır.
Aklınıza takılan soruları bu post altından cevaplayabilirim. Forumda bu ilk deneyimim olacak katılımlarınızı bekliyorum.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Son düzenleme: