Keith Long
Favori Üye
Aslında o mor rengi görmüştüm. Hızlı geçiş yapınca birşeyleri karaladın sandım. Sonra bakmayı unuttumİlk mesajdaki fotoyu güncelledim, 4 puan detayı milletin dikkatini çeksin ki es geçmesinler sonra sezon sonunda sıkıntı olabilir Etkinliğe sonradan katılacak olanlar bonus sorularını cevaplayamayacak tabii... Ligin ilk maçının başlama düdüğüyle birlikte bonus sorularını cevaplama hakkını sona erdiriyor oyunun sistemi.
Ekli dosyayı görüntüle 107073
Evet öyle bir durum var ama bu bizi pek etkilemiyor, küme düşecek 4 takımdan 3'ünü tahmin etmemizi istiyor sistem, güncellememişler o 4 takımın düşme olayını @Dosi@Tolstoyevski 4 takım küme düşecek
Totem yap benim hissiyatım 2023 te Fenerbahçe’nin şampiyon olacak hemde Vodofone parkta bir yıl daha sabır bu sezon öyleyim @DosiAslında o mor rengi görmüştüm. Hızlı geçiş yapınca birşeyleri karaladın sandım. Sonra bakmayı unuttum
Çok düşünceliler. 4. takımda aşırı zorlanırdıkEvet öyle bir durum var ama bu bizi pek etkilemiyor, küme düşecek 4 takımdan 3'ünü tahmin etmemizi istiyor sistem, güncellememişler o 4 takımın düşme olayını @Dosi
2023 mü. 2022 olsun ama.Totem yap benim hissiyatım 2023 te Fenerbahçe’nin şampiyon olacak hemde Vodofone parkta bir yıl daha sabır bu sezon öyleyim @Dosi
Rüyamda gördüm @DosiÇok düşünceliler. 4. takımda aşırı zorlanırdık
------
2023 mü. 2022 olsun ama.
Tolstoyevski tahminim nasıl @Tolstoyevski
@Yakamoz-Asi umarım o da katılır, ikinci kez etiketlemiş olalım katılmazsa ayıp eder artık
Senaryomda yazmıştım 2023 diye @Tolstoyevski @Dosi
Tolstoyevski tahminim nasıl @Tolstoyevski
Senaryomda yazmıştım 2023 diye @Tolstoyevski @Dosi
Senden gelenlere boynumuz kıldan ince biliyorsun, kes biç acıma istediğin gibi... ))Merakla bekleme çünkü çok hoş şeyler demem çoook kırıldım
Bir oyun kurabilirler hiç bir dört büyük takımın şanşı yok @Dosi @Emre Ozansoy @TolstoyevskiHem 2022 hem de 2023 alsın
Şuan susuyorsam eski günlerin hatırına ama bi trip hakkım var ve onuda sonuna kadar kullanacağım. Sadece bir kaç güne daha ihtiyacım olacak. Sonra ip incelediği yerden kopabilir.Senden gelenlere boynumuz kıldan ince biliyorsun, kes biç acıma istediğin gibi... ))
Elbette mümkün, hemen katılsın kendisine hoş geldin diyoruz @DosiBenim bir arkadaş da katılmak istiyor. Mümkün mü acaba @Tolstoyevski
Ben zannetmiyorum bir kaç oyun olabilir Hem Fenerbahçe’ye hem Galatasaray’a hem Trabzon’a hem Beşiktaş’a sebep belli meydan okuma oldu TFF ye @Tolstoyevski @serhatt @DosiMümkün bence eninde sonunda Fenerbahçe yine şampiyon olacak zaten ama bence şu an bu sezonun en büyük şampiyonluk adayı Fenerbahçe şu an, kadrosu gereği.
Elbette mümkün, hemen katılsın kendisine hoş geldin diyoruz @Dosi
başvuru konusu şu an kafa karıştırmasın diye buraya taşıdım mesajı