Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mesajdaki fotoyu güncelledim, 4 puan detayı milletin dikkatini çeksin ki es geçmesinler sonra sezon sonunda sıkıntı olabilir :A Etkinliğe sonradan katılacak olanlar bonus sorularını cevaplayamayacak tabii... Ligin ilk maçının başlama düdüğüyle birlikte bonus sorularını cevaplama hakkını sona erdiriyor oyunun sistemi.

Ekli dosyayı görüntüle 107073
Aslında o mor rengi görmüştüm. Hızlı geçiş yapınca birşeyleri karaladın sandım. Sonra bakmayı unuttum :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet öyle bir durum var ama bu bizi pek etkilemiyor, küme düşecek 4 takımdan 3'ünü tahmin etmemizi istiyor sistem, güncellememişler o 4 takımın düşme olayını :A @Dosi
Çok düşünceliler. 4. takımda aşırı zorlanırdık :A
------

Totem yap benim hissiyatım 2023 te Fenerbahçe’nin şampiyon olacak hemde Vodofone parkta bir yıl daha sabır bu sezon öyleyim @Dosi
2023 mü. 2022 olsun ama.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
@Angelica sonuna kadar devam eder bence :A illaki arada unutur ama hatırlatırız. @Zeyno en son boşvermişti. Sıkıldı galiba :A
9 ay boyunca devam ederler umarım :A
@Yakamoz-Asi umarım o da katılır, ikinci kez etiketlemiş olalım katılmazsa ayıp eder artık :A

@tolgab etkinliği foruma getiren isim olarak senin de istersen katılmandan mutluluk duyarız etkinliğe :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Senden gelenlere boynumuz kıldan ince biliyorsun, kes biç acıma istediğin gibi... :)))
Şuan susuyorsam eski günlerin hatırına ama bi trip hakkım var ve onuda sonuna kadar kullanacağım. Sadece bir kaç güne daha ihtiyacım olacak. Sonra ip incelediği yerden kopabilir.

• Üzücü
Reactions: MEnes
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Gerekli24
Mümkün bence eninde sonunda Fenerbahçe yine şampiyon olacak zaten ama bence şu an bu sezonun en büyük şampiyonluk adayı Fenerbahçe şu an, kadrosu gereği.
Ben zannetmiyorum bir kaç oyun olabilir Hem Fenerbahçe’ye hem Galatasaray’a hem Trabzon’a hem Beşiktaş’a sebep belli meydan okuma oldu TFF ye @Tolstoyevski @serhatt @Dosi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...