Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta rezil olan kişi de benim ama. 😭 Sonuçları gören de beni futboldan anlamıyorum zanneder. 😡 (gerçekten de anlamıyor)
İşte hedefini en baştan küme düşmemek olarak planlarsan rezil olmazsın, aksine herife bak ne kadar iyi gidiyor hedefi adına deriz...

@Dosi mesela bu sezonki hedefi orta sıralarda bitirmek olarak başlıyor, hayal kırıklığına uğramaz bu yüzden her türlü, ama olur da daha üstlerde bitirirse sevinci daha yüksek olur :bilmem: :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Ne yaptığın değil, ne yapmadığın asıl mesele.

Vefasızlık + hayırsızlık + umursamama :)
Neyse bu yolda devam et :)))
Yani mesele ne yapmadığım ise konunun daha farklı bir konu olması lazım... Ve eğer düşündüğüm şey ise sanki onun üzerine konuşmuştuk diye hatırlıyorum Tw'de... :))

Bilemiyorum ZEY, bilemiyorum... Senin neye niye takılacağını kestirmek oldukça zor olabiliyor bazen... :))) Bu da onlardan biri olabilir... :)))

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İşte hedefini en baştan küme düşmemek olarak planlarsan rezil olmazsın, aksine herife bak ne kadar iyi gidiyor hedefi adına deriz...

@Dosi mesela bu sezonki hedefi orta sıralarda bitirmek olarak başlıyor, hayal kırıklığına uğramaz bu yüzden her türlü, ama olur da daha üstlerde bitirirse sevinci daha yüksek olur :bilmem: :A
Geçen sene sonuncu olmamaktı hedefim ama sonra nedense zirvede olunca ilk 10'da kalmak oldu hedef ve başardım :A @DarkLegenD yarışırken misal 34 kişiyiz, 20. kişi olsan dahi senden bir kaç sıra önce ve arkada olanlarla rekabet içinde oluyorsun ve zevki burda zaten. Birinci olmak önemli değil :A

Şu adama bir şey desenize. 😡😡 Beni resmen aşağılıyor. 😣 @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @MasacRE

Geçen sene sonuncu olmamaktı hedefim ama sonra nedense zirvede olunca ilk 10'da kalmak oldu hedef ve başardım :A @DarkLegenD yarışırken misal 34 kişiyiz, 20. kişi olsan dahi senden bir kaç sıra önce ve arkada olanlarla rekabet içinde oluyorsun ve zevki burda zaten. Birinci olmak önemli değil :A
@DarkLegenD olayı ego ve kompleks meselesine getiriyor... Bir de sen onu ezip geçince "bir kadın nasıl beni geçer futbol tahmini konusunda" diye kompleks yapıyor...

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: DarkLegenD and Dosi
[Sonrasında da çamura yattılar... :A ]
Bu kez yine etiket kazanırsak bizi şöyle bir son bekleyebilir... :A

93e2a037abead47dc7090dca532ab220.gif

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Sanki daha önce doğradık :A hak eden alıyor tabiki ama @Tolstoyevski beni yanlış yönlendirip en az 10 puanıma mani oldu yani beni 1 puan ile geçmen onun eseri :T:
Aşk olsun iyiliğini istedik yüksek puan al diye ama o hafta şanssızlığımız tuttu senle birlikte ben de puan alamadım.. :T: :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...