@Gerekli24 geçen sene @hasanca örneği varken hayır diyeceğimizi nerden çıkardınElbette mümkün, hemen katılsın kendisine hoş geldin diyoruz @Dosi
başvuru konusu şu an kafa karıştırmasın diye buraya taşıdım mesajı
@Gerekli24 geçen sene @hasanca örneği varken hayır diyeceğimizi nerden çıkardınElbette mümkün, hemen katılsın kendisine hoş geldin diyoruz @Dosi
başvuru konusu şu an kafa karıştırmasın diye buraya taşıdım mesajı
Evet oradan ya da şuradan bir şekilde rahatça katılır sisteme üye olduktan sonrafav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Burayı atacağım demi buradan katılıyor unuttum ilk zamanı da
Tahmin ediyorum ama kibarca sormak lazım sonra nereden çıktı demeyin@Gerekli24 geçen sene @hasanca örneği varken hayır diyeceğimizi nerden çıkardın
Zaten Tripsi modunu açtığında sonuna kadar kullanmadan bıraktığın az görülmüştür... Takıldığın şeyin ne olduğu hakkında aklımda bir şey var gibi ama onu öyle düşünmemişsindir heralde diyip çok üzerine yoğunlaşmadım... Neyse dediğim gibi senden gelen her şeye boynumuz kıldan ince... ))Şuan susuyorsam eski günlerin hatırına ama bi trip hakkım var ve onuda sonuna kadar kullanacağım. Sadece bir kaç güne daha ihtiyacım olacak. Sonra ip incelediği yerden kopabilir.
Yok bence hiç bir fikrin yokZaten Tripsi modunu açtığında sonuna kadar kullanmadan bıraktığın az görülmüştür... Takıldığın şeyin ne olduğu hakkında aklımda bir şey var gibi ama onu öyle düşünmemişsindir heralde diyip çok üzerine yoğunlaşmadım... Neyse dediğim gibi senden gelen her şeye boynumuz kıldan ince... ))
@MEnes'i sayma, @MEnes dediğin üşengeç adam, bir iki yapar bırakır sonra. Asıl tehlike @Maskeli Fedai.
Maskeli Fedai her zaman zirveye oynayacak bir isimdir.. Yine ben şampiyon olacam, diğerleri sıralamayı belirlesin.. @xdragxx@Maskeli Fedai geçen sene kümede oynadı @MEnes etiketi alan biri. Küçümseme
Birinci olursa etiket almaz buraya üye olmazsaTahmin ediyorum ama kibarca sormak lazım sonra nereden çıktı demeyin
Artık sonuçları rüyamda görmeye başladım... Muhtemelen zirveye oynayacağım... Rüyama göre ilk hafta sonuçları:@Sherlock 4 hafta unutup 1 hafta tahmin yaptığı için pek potaya giremiyor ama olur da bu sezon düzenli tahmin yaparsa işimiz zor
@DarkLegenD öyle ilk 5-6 haftada havlu atarsan yine bırakmak yok, bu sezonki hedefin küme düşmemek olsun ki motivasyon daima devam etsin... 😡 @Dosi
Vefasızlık ha... Üstüne bir de hayırsız da demiştin... Bir de üstüne hiç bir fikrin yok dedin şimdi... Aklıma farklı farklı şeyler geliyor ama bilemiyorum... )) Ne yaptığımı tam olarak bilemiyorum lakin vardır elbet kafanda bir şeyler, sonuçta sen ZEY'sin... ))Yok bence hiç bir fikrin yok
Vefasızlık tek derdim....
(3.hafta yine bıraktı)Artık sonuçları rüyamda görmeye başladım... Muhtemelen zirveye oynayacağım... Rüyama göre ilk hafta sonuçları:
Beşiktaş 5-9 Rizespor
Giresunspor 3-2 Galatasaray
Fenerbahçe kazanıyor.
Ben çekilirim yarışmadan sunmakla yetinirimŞampiyonlar Ligi maçları da dahil edilecek gibi duruyor ankete bakılırsa, Salı ve Çarşamba günleri de mesai olacak yani @Dosi
UEFA Avrupa ligini dahil et UEFA Avrupa konferans liginide @TolstoyevskiŞampiyonlar Ligi maçları da dahil edilecek gibi duruyor ankete bakılırsa, Salı ve Çarşamba günleri de mesai olacak yani @Dosi
Şampiyonlar Ligi maçları daha zevkli oluyor ama, fakat bu sezon puanlar daha yüksek olacak sezon sonu 500'ü görür çoğu kişiBen çekilirim yarışmadan sunmakla yetinirim
Ne yaptığın değil, ne yapmadığın asıl mesele.Vefasızlık ha... Üstüne bir de hayırsız da demiştin... Bir de üstüne hiç bir fikrin yok dedin şimdi... Aklıma farklı farklı şeyler geliyor ama bilemiyorum... )) Ne yaptığımı tam olarak bilemiyorum lakin vardır elbet kafanda bir şeyler, sonuçta sen ZEY'sin... ))
Ersin beyciğim çok yoğun bir insandır.. @DarkLegenD(3.hafta yine bıraktı)
Şaka bir yana bırakmak yok bu kez, ayıp edersin... Ulan 3 dakikanı alıyor haftada 3 dakika ne ki 😡
Onları da dahil edersek yaklaşık 1000 maçı geçer herhalde tahmin maç sayısı, başta @Dosi olmak üzere birçok kişi şu modda olurUEFA Avrupa ligini dahil et UEFA Avrupa konferans liginide @Tolstoyevski
Her hafta rezil olan kişi de benim ama. 😭 Sonuçları gören de beni futboldan anlamıyorum zanneder. 😡 (gerçekten de anlamıyor)(3.hafta yine bıraktı)
Şaka bir yana bırakmak yok bu kez, ayıp edersin... Ulan 3 dakikanı alıyor haftada 3 dakika ne ki 😡
Neyse ben yokum. Size iyi tahminlerŞampiyonlar Ligi maçları daha zevkli oluyor ama, fakat bu sezon puanlar daha yüksek olacak sezon sonu 500'ü görür çoğu kişi