Çok heyecanlıyım bunun için, belli mi olur belki devamlı izlerizEvet, son 15 dakika.
Çok heyecanlıyım bunun için, belli mi olur belki devamlı izlerizEvet, son 15 dakika.
Devamlı izleyeceğim gibi duruyor, tanıtım baya iyiydi ama sosyal medyada baya tepki toplamış.Çok heyecanlıyım bunun için, belli mi olur belki devamlı izleriz
Yuh artık, neyini beğenmemişler bunun.Devamlı izleyeceğim gibi duruyor, tanıtım baya iyiydi ama sosyal medyada baya tepki toplamış.
Yuh artık, neyini beğenmemişler bunun.
Ne kadar boş olduğu Ece Üner'e şov delisi, utanmaz dendiğinden belli, kadın mı hazırlıyor teaserı, sadece laf atmak için konuşuyorlar. Biri de Mehmet Ali Birand'ın çalıştığı kanala gelen spikere bakın diyor. Bu kadın da her şeyi kendi ayarlıyor ya, bir de yani o zamanki Kanal D ve şimdikini kıyaslamak da.Ece Üner'in Yeni Program Tanıtımında Emine Bulut'un Kızının Attığı Çığlığın Kullanılması Tartışma Yarattı
Show TV ile yollarını ayıran ünlü sunucu Ece Üner, Kanal D ile anlaştı. Ece Üner ile Susma isimli programın başına geçen sunucunun tanıtım filmi yayınlandı. ...onedio.com
Tüm suçu cidden Ece Üner'e atıyorlar. Her şeyi o yapıyor gibi, boş ve gereksiz tepkiler. Büyük ihtimalle buna açıklama getirir program içinde.Ne kadar boş olduğu Ece Üner'e şov delisi, utanmaz dendiğinden belli, kadın mı hazırlıyor teaserı, sadece laf atmak için konuşuyorlar. Biri de Mehmet Ali Birand'ın çalıştığı kanala gelen spikere bakın diyor. Bu kadın da her şeyi kendi ayarlıyor ya, bir de yani o zamanki Kanal D ve şimdikini kıyaslamak da.
Yani tamam bu elbette doğru değil de herkesin Ece Üner'e suç bulması saçmalığın da ötesi, çoğu bomboş yorumlar.
Yani en mantıklısı, kadın bunlara ne yaptı da bu kadar gözlerine batıyor anlaşılması güç. Tanıtımda bile görmüş bile olabilir.Tüm suçu cidden Ece Üner'e atıyorlar. Her şeyi o yapıyor gibi, boş ve gereksiz tepkiler. Büyük ihtimalle buna açıklama getirir program içinde.
Ee oha artıkDevamlı izleyeceğim gibi duruyor, tanıtım baya iyiydi ama sosyal medyada baya tepki toplamış.
O kadar boş bi tepki ki teaserı Ece Üner mi hazırlıyor ya artık birşey diyemiyorum böyle insanlaraEce Üner'in Yeni Program Tanıtımında Emine Bulut'un Kızının Attığı Çığlığın Kullanılması Tartışma Yarattı
Show TV ile yollarını ayıran ünlü sunucu Ece Üner, Kanal D ile anlaştı. Ece Üner ile Susma isimli programın başına geçen sunucunun tanıtım filmi yayınlandı. ...onedio.com
Ece Üner'in nesini savunuyorsunuz Allah aşkına ya sosyal medyanın gazına gelip haber bülteninde sözde duyar kasıyordu. Bu tanıtımı o hazırlamıyor elbette ama programın sunucusu olarak böyle yapmayalım diyebilirdi. Fragmana o çığlıkları koymak ne kadar doğru bir düşünmek gerekiyor.
Kendisiyle ilgili yapılan şu floodu okumanızı öneririm, çok da haklı.
E tamam işte yaptığı yorumlar sosyal medyada beğenilince dozunu daha da artırdı. Bana samimi gelmiyor, bu benim fikrim.Ece Üner tanıtımda gayet samimiydi haber sunarkende böyle duygulandığı ağladığı zamanlar oluyordu ben duyar kastığını düşünmüyorum
------
Duyar kastığını düşünmüyorum sosyal medyadan gaza gelmiyordu düşüncesi söylüyor beğenen herkes paylaşıyordu böyle bir programa böyle tanıtım olabilirdi ancak bence tabii
İzin hakkı varmıdır acaba ?E tamam işte yaptığı yorumlar sosyal medyada beğenilince dozunu daha da artırdı. Bana samimi gelmiyor, bu benim fikrim.
Böyle programa böyle tanıtım mı? Neden benzer formattaki hiçbir program Emine Bulut'un kızının çığlığını ya da herhangi ses getiren bir olayın sesini koymadı? Bence bu yaptıkları resmen insanların kanayan yarasını daha da kazımaktır başka da bir şey değildir. Bu tarz formatları zaten sevmem ama tanıtımda kullanılan şey bana doğru gelmedi.
Bir de böyle bir durum da var evet. Benim de aklıma geldi. O kızdan izin alındı mı sesi kullanılırken? Ki zannetmiyorum. O kız tv izlerken birden bu programın tanıtımına denk gelse mesela ne hisseder düşünmediler mi? Travmatik bir durumu kullanmaları gerçekten hoş değil.İzin hakkı varmıdır acaba ?
Aynen valla hoş değil.İzinsiz se yandılarBir de böyle bir durum da var evet. Benim de aklıma geldi. O kızdan izin alındı mı sesi kullanılırken? Ki zannetmiyorum. O kız tv izlerken birden bu programın tanıtımına denk gelse mesela ne hisseder düşünmediler mi? Travmatik bir durumu kullanmaları gerçekten hoş değil.
E tamam işte yaptığı yorumlar sosyal medyada beğenilince dozunu daha da artırdı. Bana samimi gelmiyor, bu benim fikrim.
Böyle programa böyle tanıtım mı? Neden benzer formattaki hiçbir program Emine Bulut'un kızının çığlığını ya da herhangi ses getiren bir olayın sesini koymadı? Bence bu yaptıkları resmen insanların kanayan yarasını daha da kazımaktır başka da bir şey değildir. Bu tarz formatları zaten sevmem ama tanıtımda kullanılan şey bana doğru gelmedi.
Ben de kime ne anlatıyorsam…Nasıl bir tanıtım olabilir sence emin ol sen izlememişsin mügenin tanıtımın da bu tür sesler oluyor program ne anlatıyorsa onu gösterirler tanıtımda bu böyle olur özgür