Çocuğu ikna et diyorum, yaptığın şeye bak. Neyse @serhatt @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @denizz19 @Alos @batuhankaralar seferber olsun en iyisi. Jüri üyemiz olan @BARON男爵'un gönlünü alıp oy kullandırın hemen.
Bırak korksunlar, bir gece ansızın akrep zehriyle öldürür siziAkrep dizisindeki Perihan Emgen neresinden korktun ya
Sence?@Sherlock oy kullanmadın mı...
Kimsenin kahrıyla uğraşamam.Çocuğu ikna et diyorum, yaptığın şeye bak. Neyse @serhatt @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @denizz19 @Alos @batuhankaralar seferber olsun en iyisi. Jüri üyemiz olan @BARON男爵'un gönlünü alın hemen.
Güllü'lüğün ortada yine. Ne biçim jüri başkanımızsın sen?Kimsenin kahrıyla uğraşamam.
@BARON男爵 sa çıkar kalemleri korkmadan kırar diyorum yapamıyorsa nici değiştirsin @BARON男爵Çocuğu ikna et diyorum, yaptığın şeye bak. Neyse @serhatt @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @denizz19 @Alos @batuhankaralar seferber olsun en iyisi. Jüri üyemiz olan @BARON男爵'un gönlünü alıp oy kullandırın hemen.
Oy gönderdiğime şükret, ruhi bunalım geçiriyorum...Güllü'lüğün ortada yine. Ne biçim jüri başkanımızsın sen?
Haklı, @BARON男爵 aslanlar gibi oy kullanmayacaksan o nick orada durmasın.
Güzel espri
Kullanmayan baya varmış yine.Oylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
Noldu? 😱Oy gönderdiğime şükret, ruhi bunalım geçiriyorum...
Kullanmamış işte. Orada soru sormuyorum zaten.Sence?
Ne güzel@eskici öldü benim için hiçbir şey yapmam onun için.
Soru işareti ne diye duruyor o zaman?Kullanmamış işte. Orada soru sormuyorum zaten.
Mejeber ne wey, yeni aletler mi çıkardınız.
Benim şarkım ruhuna iyi gelmiştir.Oy gönderdiğime şükret, ruhi bunalım geçiriyorum...
Kız neresinden korktun şaşırdım valla yeşil hırkalı fotoğraf dimi bahsettiğinKılıktan kılığa girmeyi sever o
Aynen bad queenBırak korksunlar, bir gece ansızın akrep zehriyle öldürür sizi
Soru işareti kullanmadım.Soru işareti ne diye duruyor o zaman?
------
Mejeber ne wey, yeni aletler mi çıkardınız.