Ben kullandımOylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
Ben kullandımOylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
Mejeber ne yine Giresuncamız konusmus @keremFırsatı teptin yine haberin yok
Senden istemiyor zaten sana kızmış sanırım Oyunu merak ettimBen kullandım
Aa bende seni asil bir istanbul hanımefendisi sanıyordum ama klavyeyi bile şiveli kullanıyormuşsunMejeber ne yine Giresuncamız konusmus @kerem
Öylesine yazdım zaten akşam görürsün muhteşem oylarımıMejeber ne yine Giresuncamız konusmus @kerem
------
Senden istemiyor zaten sana kızmış sanırım Oyunu merak ettim
1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı @keremÖylesine yazdım zaten akşam görürsün muhteşem oylarımı
Aaa burdaOoo oklava @Çiğdem nerelerdesiniz ya
yok bee köylüyüzAa bende seni asil bir istanbul hanımefendisi sanıyordum ama klavyeyi bile şiveli kullanıyormuşsun
Tam verdiğime kızmış daha çok1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı @kerem
------
Aaa burda
------
yok bee köylüyüz
Daha göndermeyen mi var yaOylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
Oo kafaya yiyen çok şanslıHemde forum damgalı @Alos
Belki aynı düşünüyoruzdur @kerem le Bir görünce anlarım kendi puanımla karşılastırıpTam verdiğime kızmış daha çok
Ooo kapak fotoğrafı ne öyle korktum 😱 😱 😱Daha göndermeyen mi var ya
Oo kafaya yiyen çok şanslı
Akrep dizisindeki Perihan Emgen neresinden korktun yaBelki aynı düşünüyoruzdur @kerem le Bir görünce anlarım kendi puanımla karşılastırıp
------
Ooo kapak fotoğrafı ne öyle korktum 😱 😱 😱
Aa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor. @slhttnmtlOylarımı beğenmemiş
Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir.Ben kullandım
O diziyi bilmiyorumda maymunlar cehennemi yeni afiş gibiAkrep dizisindeki Perihan Emgen neresinden korktun ya
Sen kendi puanına bak, boşver diğerleriniBelki aynı düşünüyoruzdur @kerem le Bir görünce anlarım kendi puanımla karşılastırıp
------
Ooo kapak fotoğrafı ne öyle korktum 😱 😱 😱
Kız Demet Akbağ 😱O diziyi bilmiyorumda maymunlar cehennemi yeni afiş gibi
@eskici'yi zevksiz ilan ediyorum. Özel Jüri olacak birde, neyseki birkaç kişiye yükske vermiş. O yüzden pek üstüne gitmeyeyim.1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı @kerem
------
Aaa burda
------
yok bee köylüyüz
Gerçek @BARON男爵 değilmiş demekki @eskiciAa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor. @slhttnmtl
------
Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir.
Onlara bir ceza ver erken göndersinlerAa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor. @slhttnmtl
------
Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir.
@Sherlock oy kullanmadın mı...Oylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!