eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta

Öylesine yazdım zaten :A akşam görürsün muhteşem oylarımı :A
1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı :A :A :A @kerem
------

Ooo oklava @Çiğdem nerelerdesiniz ya :A :A
Aaa burda :Z :Z :Z
8e08e0ba7cb26808caaf23bd3310f8f9-jpg.34306

------

Aa bende seni asil bir istanbul hanımefendisi sanıyordum ama klavyeyi bile şiveli kullanıyormuşsun :F
yok bee köylüyüz :A :A :A

Alamancı juriden atmaya çalısıyor @eskici yi baskan olarak korusana @serhatt :A :A :A
------

Çok uğraştığım biriydi sen kaçırdın tabi :A :A :A
Oylarımı beğenmemiş :A
Aa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor. :A @slhttnmtl
------

Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir. :A

1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı :A :A :A @kerem
------

Aaa burda :Z :Z :Z
8e08e0ba7cb26808caaf23bd3310f8f9-jpg.34306

------

yok bee köylüyüz :A :A :A
@eskici'yi zevksiz ilan ediyorum. Özel Jüri olacak birde, neyseki birkaç kişiye yükske vermiş. O yüzden pek üstüne gitmeyeyim. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: eskici and kerem
Aa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor. :A @slhttnmtl
------

Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir. :A
Onlara bir ceza ver erken göndersinler :A