Ben kullandımOylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
Ben kullandımOylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
Mejeber ne yine Giresuncamız konusmusFırsatı teptin yine haberin yok![]()
Senden istemiyor zaten sana kızmış sanırımBen kullandım![]()
Aa bende seni asil bir istanbul hanımefendisi sanıyordum ama klavyeyi bile şiveli kullanıyormuşsun
Öylesine yazdım zatenMejeber ne yine Giresuncamız konusmus![]()
![]()
@kerem
------
Senden istemiyor zaten sana kızmış sanırım![]()
![]()
Oyunu merak ettim
![]()
1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamıÖylesine yazdım zatenakşam görürsün muhteşem oylarımı
![]()
Aaa burda
yok bee köylüyüzAa bende seni asil bir istanbul hanımefendisi sanıyordum ama klavyeyi bile şiveli kullanıyormuşsun![]()
Tam verdiğime kızmış daha çok1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı![]()
![]()
@kerem
------
Aaa burda![]()
![]()
![]()
------
yok bee köylüyüz![]()
![]()
![]()
Daha göndermeyen mi var yaOylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
Oo kafaya yiyen çok şanslı
Belki aynı düşünüyoruzdur @kerem leTam verdiğime kızmış daha çok![]()
Ooo kapak fotoğrafı ne öyle korktum 😱 😱 😱Daha göndermeyen mi var ya![]()
Oo kafaya yiyen çok şanslı![]()
![]()
Akrep dizisindeki Perihan EmgenBelki aynı düşünüyoruzdur @kerem leBir görünce anlarım kendi puanımla karşılastırıp
![]()
![]()
------
Ooo kapak fotoğrafı ne öyle korktum 😱 😱 😱
Aa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor.Oylarımı beğenmemiş![]()
Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir.Ben kullandım![]()
O diziyi bilmiyorumda maymunlar cehennemi yeni afiş gibiAkrep dizisindeki Perihan Emgen![]()
neresinden korktun ya
![]()
Sen kendi puanına bak, boşver diğerleriniBelki aynı düşünüyoruzdur @kerem leBir görünce anlarım kendi puanımla karşılastırıp
![]()
![]()
------
Ooo kapak fotoğrafı ne öyle korktum 😱 😱 😱
Kız Demet Akbağ 😱O diziyi bilmiyorumda maymunlar cehennemi yeni afiş gibi![]()
![]()
![]()
@eskici'yi zevksiz ilan ediyorum. Özel Jüri olacak birde, neyseki birkaç kişiye yükske vermiş. O yüzden pek üstüne gitmeyeyim.1 verdiğine ve tam verdiğine kızmıs sanırım yorumlardan öyle anlasılıyor kendi puanımı değil bu iki verdin puan için bekliyorum akşamı![]()
![]()
@kerem
------
Aaa burda![]()
![]()
![]()
------
yok bee köylüyüz![]()
![]()
![]()
Gerçek @BARON男爵 değilmiş demekkiAa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor.@slhttnmtl
------
Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir.![]()
Onlara bir ceza ver erken göndersinlerAa yeni jüri üyelrimizden @BARON男爵 diğerleri alınacağı için oy kullanmaktan vazgeçiyorum demiş, hemen ikna edin. Adam gerçekten alındığınızı düşünüyor.@slhttnmtl
------
Üşengeçler hep son güne bırakıyorlar işte. Bugün yine son dakikada 5-6 tane oy gelir.![]()
@Sherlock oy kullanmadın mı...Oylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!