Hoşgeldin şugar melek 😁Selam herkese
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hoşgeldin şugar melek 😁Selam herkese
Bi sipaya nasil musallat olunur diye bir kitap keşfettim onu okuyorum@Zeyno EMMİ napıyon?
Hoşgeldin şugar melek 😁
Zar zor buldum alıntı içine koyuyor genelde@Zeyno gız ne yazmıştın mesajın yok ortada
Bende teyzeler nasıl huzur evine gönderilir diye bir kitap buldum onu okucamBi sipaya nasil musallat olunur diye bir kitap keşfettim onu okuyorum
İnsan bi teşekkür eder mesajını düzelttim diyeAhaa bu @Dosi yok mu miiii kahneem beni ordan ora tasiyo melooo ne imüş yanlış konudaymuşum küllüyem yalaan
Önce gidecen bi is bulup çalisacaksin cok para kazanincada gel beni burdan al yatir huzur evine tabi ölmez sag kalirsam 😄😄Bende teyzeler nasıl huzur evine gönderilir diye bir kitap buldum onu okucam
Ben zaten calisiyorum ✌✌Önce gidecen bi is bulup çalisacaksin cok para kazanincada gel beni burdan al yatir huzur evine tabi ölmez sag kalirsam 😄😄
@Zeyno yu mu kast ediyorsunSanki bizim morukları gördüm
Ay çen büyüdün mü çen isler mi buldun çen çalısıyomusun çenBen zaten calisiyorum ✌✌
Hyr ben sabahtan akşama kadar evde oturup baba parası yiyorum dede mirası yiyorumAy çen büyüdün mü çen isler mi buldun çen çalısıyomusun çen
Laaaaaa sıpaaacan bak tek tel saçini yoldurcan sonunda bana@Zeyno yu mu kast ediyorsun
@Angelica daha 18 olmadı sadece büyük gösteriyo @ZeynoHaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..... @Angelica varken @Emre Ozansoy
Eee o zaman ben daha dogmadim demektir 😁😁
Sacim suan icin kisa uzatinca yolarsın emmiLaaaaaa sıpaaacan bak tek tel saçini yoldurcan sonunda bana
Aranizda az yas farkı var aslındaEee o zaman ben daha dogmadim demektir 😁😁
18 mi... geçen gün dişlerini kaybetti...meğersem bılaşık suyunun içine bırakmış... @Zeyno @Emre Ozansoy
Ben seni yolacam zaten bu haftada düşük puan verirsen ...ooo çıkmamış saçlarınıSacim suan icin kisa uzatinca yolarsın emmi
------
Aranizda az yas farkı var aslında