Hoşgeldin şugar melek 😁Selam herkese
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hoşgeldin şugar melek 😁Selam herkese
Bi sipaya nasil musallat olunur diye bir kitap keşfettim onu okuyorum@Zeyno EMMİ napıyon?
Hoşgeldin şugar melek 😁
Zar zor buldum@Zeyno gız ne yazmıştın mesajın yok ortada![]()
Bende teyzeler nasıl huzur evine gönderilir diye bir kitap buldum onu okucamBi sipaya nasil musallat olunur diye bir kitap keşfettim onu okuyorum![]()
İnsan bi teşekkür eder mesajını düzelttim diyeAhaa bu @Dosi yok mu miiii kahneem beni ordan ora tasiyo melooo ne imüş yanlış konudaymuşum küllüyem yalaan![]()
Önce gidecen bi is bulup çalisacaksin cok para kazanincada gel beni burdan al yatir huzur evine tabi ölmez sag kalirsam 😄😄Bende teyzeler nasıl huzur evine gönderilir diye bir kitap buldum onu okucam![]()
Ben zaten calisiyorum ✌✌Önce gidecen bi is bulup çalisacaksin cok para kazanincada gel beni burdan al yatir huzur evine tabi ölmez sag kalirsam 😄😄
Ay çen büyüdün mü çen isler mi buldun çen çalısıyomusun çenBen zaten calisiyorum ✌✌
Hyr ben sabahtan akşama kadar evde oturup baba parası yiyorum dede mirası yiyorumAy çen büyüdün mü çen isler mi buldun çen çalısıyomusun çen![]()
Laaaaaa sıpaaacan bak tek tel saçini yoldurcan sonunda bana@Zeyno yu mu kast ediyorsun![]()
Eee o zaman ben daha dogmadim demektir 😁😁
Sacim suan icin kisa uzatinca yolarsın emmiLaaaaaa sıpaaacan bak tek tel saçini yoldurcan sonunda bana![]()
Aranizda az yas farkı var aslındaEee o zaman ben daha dogmadim demektir 😁😁
18 mi... geçen gün dişlerini kaybetti...meğersem bılaşık suyunun içine bırakmış... @Zeyno @Emre Ozansoy
Ben seni yolacam zaten bu haftada düşük puan verirsen ...ooo çıkmamış saçlarınıSacim suan icin kisa uzatinca yolarsın emmi
------
Aranizda az yas farkı var aslında![]()