Öncekini hatırlamıyorum Şu an telegram ve whatsappta da bu foto varŞuanki değil, öncekini atacaksın
Öncekini hatırlamıyorum Şu an telegram ve whatsappta da bu foto varŞuanki değil, öncekini atacaksın
Gerçi her şeklde yorumlanabilir ya şimdiki, ya öncekiÖncekini hatırlamıyorum Şu an telegram ve whatsappta da bu foto var
O çocuğu yıllar önce eklemiştim sonra silememiştimGerçi her şeklde yorumlanabilir ya şimdiki, ya önceki
Sende küçük sarı bir çocuk vardı
Can Yaman Erkeğin hası erkek denilince akla gelen kişiÖncekine alışmıştık, bu garip gelecek bir süre. Ama çok tatlı.
Benim bir önce sanırım bu vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 106709
Can Yaman Erkeğin hası erkek denilince akla gelen kişi
Keşke benim olsa Adam o kadar yakışıklı ki yakışıklı erkeklerin ülkesi İtalyada bi sürü hayranı var
Keşke benim olsa Adam o kadar yakışıklı ki yakışıklı erkeklerin ülkesi İtalyada bi sürü hayranı var
Dediğim gibi İtalyanın erkekleri meşhurken Can Yaman orda ünlü oldu Canıma laf yok
tü tü tü tü maşşşşşalllah benim Yan Caman'ıma.
@xemrexxx doymamış buDediğim gibi İtalyanın erkekleri meşhurken Can Yaman orda ünlü oldu Canıma laf yok
Nasıl doycaktım ki@xemrexxx doymamış bu
Sen ve doymak 😱Nasıl doycaktım ki
Ben dövüşme seviş prensibini uyguluyorumDövüştürelim mi? 💪💪
Böyle diyeceğini biliyordum... ✍️Ben dövüşme seviş prensibini uyguluyorum
Ben şuan@Zeyno'dan (ç)aldım.
Piliçler gibi evin içinde döne döne pişiyoruz 🐔
Buda kendini Piliç sanıyor @Angelica @Emre OzansoyPiliçler gibi evin içinde döne döne pişiyoruz 🐔
Buda kendini Piliç sanıyor @Angelica @Emre Ozansoy