Damien Duff
Süper Favori Üye
Yoktu yapamadın kız hastalandı ve tam teklif edecekten İstanbul’a döndüm şimdi bodrumdayım @Çiğdemsenin yabancı sevgilin var
Yoktu yapamadın kız hastalandı ve tam teklif edecekten İstanbul’a döndüm şimdi bodrumdayım @Çiğdemsenin yabancı sevgilin var
Hatırlamıyorum ama daha geç kullandığım kesin.@bazinga Çeyrektemi kullanmıstı bunu yanlıs hatırlamıyorsam 😱 Zaten Candan sanırım kötü puan almadı benden ama bu tam final haftalık şarkılardan yaşlı balık
aa mesela emre çiğdem sonra kerem dosi öylemi olcak örnek verdim.Kol kola germeyi severim ben.İyi gezmeler sizeÖzellikle 2 elemeli haftalar çok can yakacak kol kola gidecez
Galiba bunla yarıya çıkıp ordada şarkın kalmamıs elenmiştin @The_ErinchHatırlamıyorum ama daha geç kullandığım kesin.
Üstüme iyilik sağlık...Ben iyiliğini düşünüyorum aman İsotummmmm geç kalmasın diye çabalıyorum..Naptım yine. 😱 @The_Erinch ve sen kafanıza estikçe bir şeyle suçluyorsunuz beni.
3 haftada 6 kişi şutlanacakaa mesela emre çiğdem sonra kerem dosi öylemi olcak örnek verdim.Kol kola germeyi severim ben.İyi gezmeler size
@bazinga 2016 da Son 3 de Gamsız Hayat ile elenmiş. En azından ben o yılı kurcaladım.Galiba bunla yarıya çıkıp ordada şarkın kalmamıs elenmiştin @The_Erinch
Galiba bunla yarıya çıkıp ordada şarkın kalmamıs elenmiştin @The_Erinch
son 3 hafta ikili olcak 6 kişi giderse 3 kişi şanslı olacak az çok anladım3 haftada 6 kişi şutlanacak
Candanda şarkı kalmama durumu olmaz ki... ❤️Şarkım kalmama durumu hiç olmadı.
En iddialı şarkısı olarak gördüğüm Gamsız Hayat'la elenmiştim.
Şarkım kalmama durumu hiç olmadı.
En iddialı şarkısı olarak gördüğüm Gamsız Hayat'la elenmiştim.
Aaa evet o tuhaf şarkıyla elenmişti son kozuyla yarıya kalıp@bazinga 2016 da Son 3 de Gamsız Hayat ile elenmiş. En azından ben o yılı kurcaladım.
Hayır abi o mevzuyla ilgili değildi dediğim şey. Genelde sohbet-muhabbet konusunda geçenlerle alakalı. Çok teşekkür ederim tekrardan, neden yaptığını biliyorum tabii ki.Üstüme iyilik sağlık...Ben iyiliğini düşünüyorum aman İsotummmmm geç kalmasın diye çabalıyorum..
Kırdın beniii seni @Çiğdem havale ediyorum. Bassın oklavayı
Daha beter olurum onun elinde.
Finale iki kişi çıkıyorson 3 hafta ikili olcak 6 kişi giderse 3 kişi şanslı olacak az çok anladım
Anaam Tols kalabilir finale Bakalım kim birinci çıkacak?Finale iki kişi çıkıyor
o çıkarsa şampiyon olur final puanları avantajıda var ama herkesin amacı önce bir finali görmek veya yarıyı en kötüAnaam Tols kalabilir finale Bakalım kim birinci çıkacak?