Damien Duff
Süper Favori Üye
Yoktu yapamadın kız hastalandı ve tam teklif edecekten İstanbul’a döndüm şimdi bodrumdayım @Çiğdemsenin yabancı sevgilin var![]()
Yoktu yapamadın kız hastalandı ve tam teklif edecekten İstanbul’a döndüm şimdi bodrumdayım @Çiğdemsenin yabancı sevgilin var![]()
Hatırlamıyorum ama daha geç kullandığım kesin.@bazinga Çeyrektemi kullanmıstı bunu yanlıs hatırlamıyorsam 😱 Zaten Candan sanırım kötü puan almadı benden ama bu tam final haftalık şarkılardan yaşlı balık![]()
aa mesela emre çiğdem sonra kerem dosi öylemi olcak örnek verdim.Kol kola germeyi severim ben.İyi gezmeler sizeÖzellikle 2 elemeli haftalar çok can yakacak kol kola gidecez![]()
![]()
![]()
Galiba bunla yarıya çıkıp ordada şarkın kalmamıs elenmiştinHatırlamıyorum ama daha geç kullandığım kesin.![]()
Üstüme iyilik sağlık...Ben iyiliğini düşünüyorum aman İsotummmmm geç kalmasın diye çabalıyorum..
3 haftada 6 kişi şutlanacakaa mesela emre çiğdem sonra kerem dosi öylemi olcak örnek verdim.Kol kola germeyi severim ben.İyi gezmeler size
@bazinga 2016 da Son 3 de Gamsız Hayat ile elenmiş. En azından ben o yılı kurcaladım.
son 3 hafta ikili olcak 6 kişi giderse 3 kişi şanslı olacak az çok anladım3 haftada 6 kişi şutlanacak![]()
![]()
![]()
Candanda şarkı kalmama durumu olmaz ki... ❤️Şarkım kalmama durumu hiç olmadı.
En iddialı şarkısı olarak gördüğüm Gamsız Hayat'la elenmiştim.![]()
Şarkım kalmama durumu hiç olmadı.
En iddialı şarkısı olarak gördüğüm Gamsız Hayat'la elenmiştim.![]()
Aaa evet o tuhaf şarkıyla elenmişti son kozuyla yarıya kalıp@bazinga 2016 da Son 3 de Gamsız Hayat ile elenmiş. En azından ben o yılı kurcaladım.
Hayır abi o mevzuyla ilgili değildi dediğim şey. Genelde sohbet-muhabbet konusunda geçenlerle alakalı. Çok teşekkür ederim tekrardan, neden yaptığını biliyorum tabii ki.Üstüme iyilik sağlık...Ben iyiliğini düşünüyorum aman İsotummmmm geç kalmasın diye çabalıyorum..
Kırdın beniii seni @Çiğdem havale ediyorum. Bassın oklavayı![]()
![]()
![]()
![]()
Daha beter olurum onun elinde.
Finale iki kişi çıkıyorson 3 hafta ikili olcak 6 kişi giderse 3 kişi şanslı olacak az çok anladım![]()
Anaam Tols kalabilir finaleFinale iki kişi çıkıyor![]()
o çıkarsa şampiyon olur final puanları avantajıda var ama herkesin amacı önce bir finali görmek veya yarıyı en kötüAnaam Tols kalabilir finaleBakalım kim birinci çıkacak?