- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Hayat değil de hayat şartları yoruyor, yaşanması gereken onca şey varken yaşanmamışlıklar yoruyor ,insanlar yoruyor
Onlar da var tabii ki😉Anlaşılamamak yanlış anlaşılmak sürekli kendini anlatmaya çalışmak kırılsan da kırıldığının görülmemesi ve tabii ki hayat şartları..
Hayat yormuyor insanlar yoruyor.Çünkü onlareı kararları beni bağlamıyorHayat değil de hayat şartları yoruyor, yaşanması gereken onca şey varken yaşanmamışlıklar yoruyor ,insanlar yoruyor
Bide emegin karşiliğinı alabilsek daha iyiYorulmazsak tadı çıkmıyor çünkü.
Aynen ablaya çalışsan olmuyor çalışmasam kavga ıyy bıktımHayat değilde beni genel olarak insanlar, onların iki yüzlükleri, yüzüme gülüp arkamdan lafımı etmeleri ve benim bunları bilmem yoruyor esasen ...
Ama olsun kötüler kötülerin yanına kar bırakmazhayat yoruyor çünkü insanlar kötü
Öyledir ablam insana anasından babasından yakın kim var diyoruz da onlardan da çürük çıkıyo işte bazenAynen ablaya çalışsan olmuyor çalışmasam kavga ıyy bıktım
------
Dertli zeyno nineÖyledir ablam insana anasından babasından yakın kim var diyoruz da onlardan da çürük çıkıyo işte bazen
Takma teyzecim ne takıyosun aaa boşver gitsinHayat değilde beni genel olarak insanlar, onların iki yüzlükleri, yüzüme gülüp arkamdan lafımı etmeleri ve benim bunları bilmem yoruyor esasen ...
Yok ben dertli değilim anamdan babamdan yana çok şükür bi daha dünyaya gelsem onların evlatları olmak isterim Rabbim onlardan her zaman razı olsun inşallahDertli zeyno nine
Aile çocuğun değerini bilmezse olmaz.Babaların ahyırlı evlat olsun derler ben inanmam.Önce cocuğun değerini bilde ondan sonra hayırlı olsun n ekersen onu biçersin.Abimde öyle yakınımdan bişey olmaz demeyinÖyledir ablam insana anasından babasından yakın kim var diyoruz da onlardan da çürük çıkıyo işte bazen
Evetİnsalar yoruyor biliyor musunuz; hayat değil.
Aaa ama sıpacanım hani anlaşmıştık emmi diyecektin olmuyo böyleDertli zeyno nine
------
Takma teyzecim ne takıyosun aaa boşver gitsin
Nasılsın emmiAaa ama sıpacanım hani anlaşmıştık emmi diyecektin olmuyo böyle
Amiin ecmain kimse dertli değil anasından babasından emmi onların hakkı ödenmez dayı ALLAH-U TEALA hepsine sağlik sıhhat uzun ömür versin inşallah Zeyno abiYok ben dertli değilim anamdan babamdan yana çok şükür bi daha dünyaya gelsem onların evlatları olmak isterim Rabbim onlardan her zaman razı olsun inşallah
İyiyim yeğeeenNasılsın emmi
Amin inşallah sıpacan bacım yaa 😀Amiin ecmain kimse dertli değil anasından babasından emmi onların hakkı ödenmez dayı ALLAH-U TEALA hepsine sağlik sıhhat uzun ömür versin inşallah Zeyno abi
Evet ben aslında zeyno değilim zeynottinim sıpacan bacım burada da bilgiler ne çabuk yayılıyor canım