Ee ne sandın karşında ayaklı gazete var emmiEvet ben aslında zeyno değilim zeynottinim sıpacan bacım burada da bilgiler ne çabuk yayılıyor canım
Ee ne sandın karşında ayaklı gazete var emmiEvet ben aslında zeyno değilim zeynottinim sıpacan bacım burada da bilgiler ne çabuk yayılıyor canım
Onlar beni de yoruyor dost bildiğin insan bile düşman çıkabiliyor bazen menfaatlerine ters düşünceHayat değilde beni genel olarak insanlar, onların iki yüzlükleri, yüzüme gülüp arkamdan lafımı etmeleri ve benim bunları bilmem yoruyor esasen ...
Cok iyi biliyoruz beni de yordular ya kalbimiz de kötülük yok diye mi bunca yorulmuşluk acabaİnsalar yoruyor biliyor musunuz; hayat değil.
hay ağzına sağlık tam da yazacağım şeylerden bahsetmişsinHayat değil de hayat şartları yoruyor, yaşanması gereken onca şey varken yaşanmamışlıklar yoruyor ,insanlar yoruyor
Napalım ya hayatın gerçekleri bunlar senin iç sesin olmuşum demek ki😀😁😂hay ağzına sağlık tam da yazacağım şeylerden bahsetmişsin
içsesim ateş böceğiNapalım ya hayatın gerçekleri bunlar senin iç sesin olmuşum demek ki😀😁😂
Buyrun benim içinden geçirip te söyleyemediğin ne varsa ben sizin yerinize söyleyebilirim😉içsesim ateş böceği
İç sesci ayağınıza kadar geldi içinizden geçirdikleriniz itinayla söylenir 5 dakka da teslim edilirBuyrun benim içinden geçirip te söyleyemediğin ne varsa ben sizin yerinize söyleyebilirim😉
Aynen öyleİç sesci ayağınıza kadar geldi içinizden geçirdikleriniz itinayla söylenir 5 dakka da teslim edilir