Gün boyu yemek yiyemezler artıkO 3 adam dün akşam 19 tabak yemek yedi
Gün boyu yemek yiyemezler artıkO 3 adam dün akşam 19 tabak yemek yedi
HZ YUSUF dizisinde kahinler 25 kişilik yemek istiyordu o geliyor hep aklımaGün boyu yemek yiyemezler artık
Kahin kaç kişilik yemek düşmüş oluyoHZ YUSUF dizisinde kahinler 25 kişilik yemek istiyordu o geliyor hep aklıma
5 Kişiydi bunlar hepsi 5 er kişilik yiyordu HZ YUSUF bunlara devemisiniz gidin gibisinden ayar vermiştiKahin kaç kişilik yemek düşmüş oluyo
Oha artık Hz Yusuf da haklıymış 5 kişilik yemeği nerelerine sığdırcaklar5 Kişiydi bunlar hepsi 5 er kişilik yiyordu HZ YUSUF bunlara devemisiniz gidin gibisinden ayar vermişti
Tilki suratlı bir amınları vardı tahtatan o yiyormuş
Küçüklüğümün çikolatası buAaa içeriği fark etmezde marka bu olmalı İlla forum tuhaf olusunu gösterecek
------
Browni kek @slhttnmtl
------
Şu bile ezer geçer şampiypon olanı
amon dicektim Somer şefte onlara benziyorYemeği bul da yediğin yeri sonra seç, şunlara bak hele
Rahmetli dedemiz verirdi Bu ve peki markalı kekKüçüklüğümün çikolatası bu
Neyse o türlü de anlamadımamon dicektim Somer şefte onlara benziyor
------
Rahmetli dedemiz verirdi Bu ve peki markalı kek
Benim de babam veriyordu işe gitmeden hep bir iki tane her günamon dicektim Somer şefte onlara benziyor
------
Rahmetli dedemiz verirdi Bu ve peki markalı kek
tahtatan birşey ona tapıyorlardı yemekleri ona götürüyoruz diyorlardıNeyse o türlü de anlamadım
Iq'um yerle birtahtatan birşey ona tapıyorlardı yemekleri ona götürüyoruz diyorlardı
videoyu açıp 2:10 a kadar 50 saniyeye bir bak aydınlan
Ufkun açıldı Ramazanda izleIq'um yerle bir
Ondan sonra diğer Ramazan'a kadar mal gibi gezinirim ortalıktaUfkun açıldı Ramazanda izle