2021 En Favori Çikolatayı Birlikte Seçtik...Fav10'un En Favori Çikolatası..........!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslında doğru çikolata türü kazanmış ama marka olarak değil :A :A :A

O çikolata türünü şu markadan hariç düşünenler yemesinler bence çikolata :A :A :A @The_Erinch @kerem @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @12.Adam @Gerekli24 @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Turkuazz @cookies @bazinga @xemrexxx @eskici
8796963274802_1588615699780.jpg

------

@Araf arafta dolastın için seni hep unutuyoruz :A :A :A
Kazanmayı hak eden Browni ve Karam'dı.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Niye bitter değil? :A
Aaa içeriği fark etmezde marka bu olmalı :A :A :A İlla forum tuhaf olusunu gösterecek :A
------

Kazanmayı hak eden Browni ve Karam'dı.
Browni kek :A :A :A @slhttnmtl
------

Fiyatlık ağır bastı forumda :A Hayatımda bir kere yedim galiba bu damakı :A
Ülker reyiz... Çikolatalı gofretini şampiyon yapacaktık gittiler bu çikolatamsıyı şampiyon yaptılar :A
Şu bile ezer geçer şampiypon olanı :A :A :A
ulker-napoliten-33-gr-cikolata-_458390.jpg

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Araf
Artık değil 60 kuruşluk gofretler önce 75 kurus şimdi 1 tl oldu çakma ürünleri bim 1 tl e satamaz şikayet etmek lazım :A :A :A
------

Aaa bunu diyordum :A :A :A
Süper markete her gittiğimde gözlerim bu çikolatayı arıyor, fiyatı da sürekli artıyor. Eskiden ne güzeldi, çok ucuzdu. :A

• Güldürdün
Tüm forum toplanıp bassak bedava bile yaparlar :F
Pandemiden dolayı bütün fiyatlar uçmuş tavuk döner bile 12 tl olmus :A :A :A
------

Süper markete her gittiğimde gözlerim bu çikolatayı arıyor, fiyatı da sürekli artıyor. Eskiden ne güzeldi, çok ucuzdu. :A
Sanırım devlet pandeminin acısını halktan çıkarıyor kimsede bu fiyatlar ne demiyor para bol sanırım kaç para diyorsalar sorgusuz alıyorlar eskiden olan fakirlik bence şuan yok herkes zenginlemiş anlamadım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and slhttnmtl
Pandemiden dolayı bütün fiyatlar uçmuş tavuk döner bile 12 tl olmus :A :A :A
------

Sanırım devlet pandeminin acısını halktan çıkarıyor kimsede bu fiyatlar ne demiyor para bol sanırım kaç para diyorsalar sorgusuz alıyorlar eskiden olan fakirlik bence şuan yok herkes zenginlemiş anlamadım :A :A :A
Abooo gören de içine bütün tavuk koyuyolar sancak :A Artık her şeyi evden yeme vakti geldi :A

• Harika
Bu zamanda içinden yarasa çıksın da görsünler günlerini :A Kaldırıp da 2 yemek pişirseler incileri dökülür :A
Masterches izliyormusun bilmiyorumda okadar kamera var o ortamda bile çoğu kişi iki tadım yapıyor geçenlerde adam hamura ter akıtıp yoğuruyor :A Bunlar tekken nasıl yemek yapıyor acaba :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Masterches izliyormusun bilmiyorumda okadar kamera var o ortamda bile çoğu kişi iki tadım yapıyor geçenlerde adam hamura ter akıtıp yoğuruyor :A Bunlar tekken nasıl yemek yapıyor acaba :A :A :A
Yok onu izlemiyorum da yazık üç adam iki çatal batırcak diye emeklerine :A Evde geçiştiriyolardır :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...