En son Max Kruse da katılmıştı TV8'de bir programa ve sonuç ortada. Mümkünse uzak dursun. Hadise program boyunca yazıyordu.Sıradaki durağı TV8'de ayak tenisi kupası
En son Max Kruse da katılmıştı TV8'de bir programa ve sonuç ortada. Mümkünse uzak dursun. Hadise program boyunca yazıyordu.Sıradaki durağı TV8'de ayak tenisi kupası
Top oynamak dışında her şeyi yapıyor.
Adamı dünya yıldızı diye aldık, özel fotoğrafçı oldu.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
O zaman Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynayacağı maçları bekle. Sonuç olarak Mesut Özil izleyeceksin.Top oynamak dışında her şeyi yapıyor.
Anlamadım.O zaman Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynayacağı maçları bekle. Sonuç olarak Mesut Özil izleyeceksin.
Yoksa takım mı değiştirdin?Anlamadım.
Olmaması imkan dahilinde mi?Yoksa takım mı değiştirdin?
Hâlâ anlamıyorum. 😣Yoksa takım mı değiştirdin?
Beşiktaş taraftarısın hani, Fenerbahçe ile oynayacağı maçta Mesut Özil'i izleme fırsatı bulacaksın. Bunu diyorum bunu. Beşiktaş taraftarlığından istifa ettiysen ayrı konu.Hâlâ anlamıyorum. 😣
15. dakikada soluk soluğa kalıyor, nesini izleyeyim.Beşiktaş taraftarısın hani, Fenerbahçe ile oynayacağı maçta Mesut Özil'i izleme fırsatı bulacaksın. Bunu diyorum bunu. Beşiktaş taraftarlığından istifa ettiysen ayrı konu.
İzlediğin zaman görürsün, dediğim gibi eğer takım değiştirmediysen ya da Beşiktaş'ı bırakmadıysan diyelim.15. dakikada soluk soluğa kalıyor, nesini izleyeyim.
Ben zaten Fenerbahçe maçlarını izliyorum ki. Zwolle maçını izledim, dibinden geçen topa temas edecek dermanı yoktu.İzlediğin zaman görürsün, dediğim gibi eğer takım değiştirmediysen ya da Beşiktaş'ı bırakmadıysan diyelim.
Lig temposuyla alışır, merak etme sen.Ben zaten Fenerbahçe maçlarını izliyorum ki. Zwolle maçını izledim, dibinden geçen topa temas edecek dermanı yoktu.
Dünya yıldızlığı dışında her işi yapacak böyle giderse.
Adamı dünya yıldızı diye aldık, özel fotoğrafçı oldu.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
@DarkLegenD bunu beğendi.Dünya yıldızlığı dışında her işi yapacak böyle giderse.
Gönderilecek oyuncular belirlensin önce de, sonrasında transfer yapılır zaten. Teknik direktör çok geç açıklandı, oyuncuların gidişi de çok geç oluyor, haliyle transfer de çok geç yapılıyor. Birkaç transfer daha yaparız garanti olsun diye ama gideceklerden sonra.Bu adamlar yine transfer yapmayı unuttu galiba. Ligler başlayacak hala ortada hiçbir şey yok.
Alo ben Emre abin olmayınca transfer yapamıyorlar her ne kadar sevmesek deBu adamlar yine transfer yapmayı unuttu galiba. Ligler başlayacak hala ortada hiçbir şey yok.
Şu Caner defolsun gitsin artık yeter