LAN... Aah ah foruma girsem asla kaçırmazdım bunu... Neyse bir ara tekrar yapalım muhakkak...
şifre: 1907 gelen gelsin
------
Uuuuuu özlemişim çoook eğlenceli oluyor gelen gelsin kaçırmasıııııın
Vallaha bir ara toplanalım 6 kişi bulmak zor olmamalıLAN... Aah ah foruma girsem asla kaçırmazdım bunu... Neyse bir ara tekrar yapalım muhakkak...
Bence de, yapılabilitesi olan bir şey... Bir Cumartesi gecesi neden olmasın...Vallaha bir ara toplanalım 6 kişi bulmak zor olmamalı
Yok mu sizin Sabar'dan oynayanlar Ben de @HeisenBerg ayarlarımBence de, yapılabilitesi olan bir şey... Bir Cumartesi gecesi neden olmasın...
Onlar pek beceremiyor ama gelirler heralde yalandan.Yok mu sizin Sabar'dan oynayanlar Ben de @HeisenBerg ayarlarım
Herkes bu oyuna yıllarını vermiyor hocam doğalOnlar pek beceremiyor ama gelirler heralde yalandan.
Yaani çok doğal hem de... Ben 2011'de ilk çıktığı seneden beri oynuyorum ve en eski tayfadanım... Şimdi körelmişizdir de yetenek ve teknik her daim baakidir...Herkes bu oyuna yıllarını vermiyor hocam doğal
Birşeyden de eksik kal be. Her oyunda varsınLAN... Aah ah foruma girsem asla kaçırmazdım bunu... Neyse bir ara tekrar yapalım muhakkak...
Haxball'ı çok severim, benim için yeri ayrıdır...Birşeyden de eksik kal be. Her oyunda varsın
Foruma 2015'te değil de 2011'de gelsen demek efsane kadro içinde olacakmışsın Benim de oyuna başlangıcım 2011Yaani çok doğal hem de... Ben 2011'de ilk çıktığı seneden beri oynuyorum ve en eski tayfadanım... Şimdi körelmişizdir de yetenek ve teknik her daim baakidir...
Kişi kendinden bilir işi @MEnesBirşeyden de eksik kal be. Her oyunda varsın
Ama aldığım duyumlara göre siz kendi içinizde kalmışsınız. Ben o dönem liglerde falan takılırdım... Epey üst düzey tayfayla birlikte oynardık hep...Foruma 2015'te değil de 2011'de gelsen demek efsane kadro içinde olacakmışsın Benim de oyuna başlangıcım 2011
Di mi di mi hep öyle olur bu işler...Kişi kendinden bilir işi @MEnes
Aynen biz kendi aramızda kaldık o forumlara falan uğramadık pekAma aldığım duyumlara göre siz kendi içinizde kalmışsınız. Ben o dönem liglerde falan takılırdım... Epey üst düzey tayfayla birlikte oynardık hep...
Di mi di mi hep öyle olur bu işler...
Ama senin de hoşuna gidiyor ve geri kalmıyorsun...Ne alaka sizlerle Ps oynuyormuyum hayır
Beni Osm ve Kicktipp'e alıştıran sizsiniz @MEnes
Hee bir Fifa oynamadığın kaldıNe alaka sizlerle Ps oynuyormuyum hayır
Beni Osm ve Kicktipp'e alıştıran sizsiniz @MEnes
İşte o oyunda hep güçlülerle oynayacaksın ki gelişeceksin...Aynen biz kendi aramızda kaldık o forumlara falan uğramadık pek
Ben biliyorum da @Dosi nin bilmesine imkan yok gibiŞu siz Gs'lilerin twitter fenomeni Çakır'ı biliyor musunuz @Tolstoyevski @Dosi