ben mobil hax oynadıığımı hatırlıyorum. app store a bir bakarsan olması gerek uygulaması.Keşke mobile için de birşey olsa herkes ordan oynasa. Daha çok oyuncu olurduk kesin![]()
ben mobil hax oynadıığımı hatırlıyorum. app store a bir bakarsan olması gerek uygulaması.Keşke mobile için de birşey olsa herkes ordan oynasa. Daha çok oyuncu olurduk kesin![]()
Benzer oyunlar var ama haxball adıyla yok yada ben bulamadımben mobil hax oynadıığımı hatırlıyorum. app store a bir bakarsan olması gerek uygulaması.![]()
Canavar mısın be mübarek ?Real Soccer tarzı mapler açılmıştı Real-Barça, İtalya-Fransa vs odalar vardı 6v6 maçlar atıyorduk mevki uyumlu. Sağ açık ve forvette çok fena maçlar çıkarıyordum 4-5 ay sardım baya discordda aylık listelerde gol krallığında ilk 5'te falan yer alıyordum da saldım sonra![]()
gel bir el atalım göster bakalım yetenekleriniReal Soccer tarzı mapler açılmıştı Real-Barça, İtalya-Fransa vs odalar vardı 6v6 maçlar atıyorduk mevki uyumlu. Sağ açık ve forvette çok fena maçlar çıkarıyordum 4-5 ay sardım baya discordda aylık listelerde gol krallığında ilk 5'te falan yer alıyordum da saldım sonra![]()