Haxball Oynamak İsteyen Bu Konudan Yazsın

Ama senin de hoşuna gidiyor ve geri kalmıyorsun... :A
Osm sevmedim hiç :A @Sherlock 'a destek amaçlı istemeye istemeye katıldım. Kicktipp zamanı ise @Tolstoyevski triplere girdi diye katıldım :A
Hee bir Fifa oynamadığın kaldı :A
Kafama koysam o da olur :A evdekiler kaç kere gel öğreteyim oynayalım diyor :A

Hem ne yapayım, çocukluktan beri oyun, futbol vs içinde büyüdük. Kabiliyet varsa bu benim mi suçum :A

Osm sevmedim hiç :A @Sherlock 'a destek amaçlı istemeye istemeye katıldım. Kicktipp tanani ile @Tolstoyevski triplere girdi diye katıldım :A

Hem ne yapayım, çocukluktan beri oyun, futbol vs içinde büyüdük. Kabiliyet varsa bu benim mi suçum :A

FIFA'da yok bile edersin beni biliyorum ve ciddiyim kafaya koyarsan yaparsın :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aynen ben de biliyorum... :A Çok takip etmesem de nasıl birisi olduğu hakkında bilgi sahibiyim... :A
2014-2015 döneminde o çok fena takmıştı hax'e :A
Arkadaşlarıyla birlikte oda açıp twitterdan linkini atardı günde 2-3 saat oynardık :A Neredeyse hepsi birbirini tanıyordu ama ben anonim şekilde gidiyordum. Odanın en iyisi bendim genelde Kral17 ismiyle oynardım onların odasında :A Benim gelmediğim günlerden sonra dün nerde kaldın ya diyorlardı :A
------

Osm sevmedim hiç :A @Sherlock 'a destek amaçlı istemeye istemeye katıldım. Kicktipp zamanı ise @Tolstoyevski triplere girdi diye katıldım :A

Olur da ben acımam maalesef @Dosi Fifa'da öyle kötü bir huyum var...

2014-2015 döneminde o çok fena takmıştı hax'e :A
Arkadaşlarıyla birlikte oda açıp twitterdan linkini atardı günde 2-3 saat oynardık :A Neredeyse hepsi birbirini tanıyordu ama ben anonim şekilde gidiyordum. Odanın en iyisi bendim genelde Kral17 ismiyle oynardım onların odasında :A Benim gelmediğim günlerden sonra dün nerde kaldın ya diyorlardı :A
------

Olur da ben acımam maalesef @Dosi Fifa'da öyle kötü bir huyum var...
En nefret ettiğim şeydir 'kız üzülmesin diye yenileyim' denilip bilerek kötü oynamak veya yenilmek.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bir zamanların efsane konusu. Arada etkinlik de yapardık. Yine yapabiliriz aslında, güzel de olur. :)

Yok mu sizin Sabar'dan oynayanlar :A Ben de @HeisenBerg ayarlarım :A
Bende cihaz elvermiyor. :A
Onlar pek beceremiyor ama gelirler heralde yalandan. :A

Yaani çok doğal hem de... Ben 2011'de ilk çıktığı seneden beri oynuyorum ve en eski tayfadanım... Şimdi körelmişizdir de yetenek ve teknik her daim baakidir... :A

Birşeyden de eksik kal be. Her oyunda varsın :A
Mecnun, eksik kalmaz,kalamaz... Bukalemun ya...
İşte o oyunda hep güçlülerle oynayacaksın ki gelişeceksin... :A
Sabarist haxball yorumcusu... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi