Osm sevmedim hiç @Sherlock 'a destek amaçlı istemeye istemeye katıldım. Kicktipp zamanı ise @Tolstoyevski triplere girdi diye katıldımAma senin de hoşuna gidiyor ve geri kalmıyorsun...
Kafama koysam o da olur evdekiler kaç kere gel öğreteyim oynayalım diyorHee bir Fifa oynamadığın kaldı
Aynen ben de biliyorum... Çok takip etmesem de nasıl birisi olduğu hakkında bilgi sahibiyim...@MEnes yerine Dosi'yi etiketlemişim
Osm sevmedim hiç @Sherlock 'a destek amaçlı istemeye istemeye katıldım. Kicktipp tanani ile @Tolstoyevski triplere girdi diye katıldım
Kafama koysam o da olur evdekiler kaç kere gel öğreteyim oynayalım diyor
Hem ne yapayım, çocukluktan beri oyun, futbol vs içinde büyüdük. Kabiliyet varsa bu benim mi suçum
Sjsjjsjsjjsjsj@MEnes yerine Dosi'yi etiketlemişim
2014-2015 döneminde o çok fena takmıştı hax'eAynen ben de biliyorum... Çok takip etmesem de nasıl birisi olduğu hakkında bilgi sahibiyim...
Olur da ben acımam maalesef @Dosi Fifa'da öyle kötü bir huyum var...Osm sevmedim hiç @Sherlock 'a destek amaçlı istemeye istemeye katıldım. Kicktipp zamanı ise @Tolstoyevski triplere girdi diye katıldım
Kafama koysam o da olur evdekiler kaç kere gel öğreteyim oynayalım diyor
Hem ne yapayım, çocukluktan beri oyun, futbol vs içinde büyüdük. Kabiliyet varsa bu benim mi suçum
En nefret ettiğim şeydir 'kız üzülmesin diye yenileyim' denilip bilerek kötü oynamak veya yenilmek.2014-2015 döneminde o çok fena takmıştı hax'e
Arkadaşlarıyla birlikte oda açıp twitterdan linkini atardı günde 2-3 saat oynardık Neredeyse hepsi birbirini tanıyordu ama ben anonim şekilde gidiyordum. Odanın en iyisi bendim genelde Kral17 ismiyle oynardım onların odasında Benim gelmediğim günlerden sonra dün nerde kaldın ya diyorlardı
------
Olur da ben acımam maalesef @Dosi Fifa'da öyle kötü bir huyum var...
Yok ben kimseye acımam zatenEn nefret ettiğim şeydir 'kız üzülmesin diye yenileyim' denilip bilerek kötü oynamak veya yenilmek.
Acıma, acınacak hale düşersin yoksaYok ben kimseye acımam zaten
12-0, 13-0 filan yenersem seni trip atmak yok ama?En nefret ettiğim şeydir 'kız üzülmesin diye yenileyim' denilip bilerek kötü oynamak veya yenilmek.
Hakkım olmayan bir şeye ne diye trip atayım Kicktipp'de kazandın diye trip mi artık12-0, 13-0 filan yenersem seni trip atmak yok ama?
Evet attın ikincide atıyordun neredeyse şampiyon olsaydımHakkım olmayan bir şeye ne diye trip atayım Kicktipp'de kazandın diye trip mi artık
Düşmem Fifa'daAcıma, acınacak hale düşersin yoksa
Bende cihaz elvermiyor.Yok mu sizin Sabar'dan oynayanlar Ben de @HeisenBerg ayarlarım
Onlar pek beceremiyor ama gelirler heralde yalandan.
Yaani çok doğal hem de... Ben 2011'de ilk çıktığı seneden beri oynuyorum ve en eski tayfadanım... Şimdi körelmişizdir de yetenek ve teknik her daim baakidir...
Mecnun, eksik kalmaz,kalamaz... Bukalemun ya...Birşeyden de eksik kal be. Her oyunda varsın
Sabarist haxball yorumcusu...İşte o oyunda hep güçlülerle oynayacaksın ki gelişeceksin...
Ben bilmiyorum
Şifre 666 isteyen gelsin atalım birkaç maç
PC'deysen öğrenirsin zor değil yön tuşlarıyla hareket ve X ile vuruş o kadarBen bilmiyorum
Pcde değilim ne yazık kiPC'deysen öğrenirsin zor değil yön tuşlarıyla hareket ve X ile vuruş o kadar
Haxball'ı geçelim de, Okey turnuvası yapıyorduk, ona ne oldu?
Şifre 666 isteyen gelsin atalım birkaç maç