Okey, istersen daha da geriye çekebiliriz.Final etabı zaten 7 geçe olsun.
------
Pardon ileriye.
Okey, istersen daha da geriye çekebiliriz.Final etabı zaten 7 geçe olsun.
Onları yapamadan seni kapı dışarı ettireceğim.Sen kimi fiştiklemeye çalışıyorsun be. Benim daha buraya düşündüğüm programlar ve yarışmalar var.
Allah'ım neler duyuyorum. Kanalıma lale devri mi geldi.Sen kimi fiştiklemeye çalışıyorsun be. Benim daha buraya düşündüğüm programlar ve yarışmalar var.
1 yarışmam oldu, 3 de mini program yaparım FREE'de ve sonra kendi kanalımı kurmuşke.Onları yapamadan seni kapı dışarı ettireceğim.
7 olsun.🤔Okey, istersen daha da geriye çekebiliriz.
------
Pardon ileriye.
Sadece benimle olacaksa olabilir.Sanırım o ilişki seninle de olacak
Aklımda bir fikirler canlanıyor, konuşuruz tamamen oturunca.Allah'ım neler duyuyorum. Kanalıma lale devri mi geldi.
Boykot eder, yaptırmam.1 yarışmam oldu, 3 de mini program yaparım FREE'de ve sonra kendi kanalımı kurmuşke.
Ben yıldızlar yarışıyorlar uğraştım ben müdahale ettimİşte gerçek bir patron - çalışan ilişkisi. 5 veya 7 geçe başlayalım istersen.
Aşk olsun benim kanal senin kanal mı var. Buyur kendi kanalınmış gibi kullan1 yarışmam oldu, 3 de mini program yaparım FREE'de ve sonra kendi kanalımı kurmuşke.
Gördün mü patronumu, kanala bile ihtiyacım yokBoykot eder, yaptırmam.
Geçmiş olsunBen yıldızlar yarışıyorlar uğraştım ben müdahale ettim
MYD'yi kınıyorum. @Mircan SayeGördün mü patronumu, kanala bile ihtiyacım yok
Aaa kanal bünyesinde olur mu öyle sana da aynıyım.Sadece benimle olacaksa olabilir.
Ayrıcalıklar sadece @Emre Ozansoy'a özel olmalı.Aaa kanal bünyesinde olur mu öyle sana da aynıyım.
Bilemiyorum...Herkes bir gün MYD li olacak😁😆
Senin programın zaten haftalık bir bölüm olarak düşünüyorum. Ama zamanla artadabilir.Ayrıcalıklar sadece @Emre Ozansoy'a özel olmalı.
Aklımda bir fikirler canlanıyor, konuşuruz tamamen oturunca.
O kadar fazla uğraştım 1 ay yada 2 ay yarışma yayınlanmadı 6.Bölüde kanaldan attım @Gördün mü patronumu, kanala bile ihtiyacım yok
------
Geçmiş olsun
@Emre Ozansoy 4 tane renkte 20 puan varLafa tutmayın beni FİNAL etabına girmiş bulunmaktayız, soru gelsin.
Yalnız ben burada numarayla sıralandırma yapmışım ondan sol üstten 1 numara diye gidiyoruz. Sol altta 6 numaraya denk gelmiş oluyor ve aynı şeyi uyguluyoruz. E 20 puan nerelerdedir. @Mircan Saye