The_Erinch
Favori Üye
10 diyorum @Mircan SayeHiiiiiiii, RTÜK bize ceza kesecek, @Mircan Saye de bölüm paralarından keser artıkın
10 diyorum @Mircan SayeHiiiiiiii, RTÜK bize ceza kesecek, @Mircan Saye de bölüm paralarından keser artıkın
Yok ya ben yemem sunucuma veririm.Hiiiiiiii, RTÜK bize ceza kesecek, @Mircan Saye de bölüm paralarından keser artıkın
RTÜK toplantı sonrası yayın yasağı getirdi programa.Hiiiiiiii, RTÜK bize ceza kesecek, @Mircan Saye de bölüm paralarından keser artıkın
Ben arka kapıdan çıkıyorumRTÜK toplantı sonrası yayın yasağı getirdi programa.
6 olsun.
Fikirleriniz için çok teşekkürler.10 diyorum @Mircan Saye
olm yormasını adamı.@Mircan Saye o zaman son karar sende, çarp çıkar topla istediğini yap ve 3 seferde kararını ver.
@pompy'le ahlaklı programlar yaparız biz deRTÜK toplantı sonrası yayın yasağı getirdi programa.
kıskançççççççççççççRTÜK toplantı sonrası yayın yasağı getirdi programa.
O zaman gidip cevapları yazıyım ama önce jenerikFikirleriniz için çok teşekkürler.
2 , 6 ve 10 demek istiyorum. @slhttnmtl
Neyi kıskanacağım ben. 😱kıskanççççççççççççç
İzin vermem sunucum. Rtük benden korksun.O zaman gidip cevapları yazıyım ama önce jenerik
Gömülmeme izin verme patron
Senin yazdığını gören RTÜK:İzin vermem sunucum. Rtük benden korksun.
İşte gerçek bir patron - çalışan ilişkisi. 5 veya 7 geçe başlayalım istersen.İzin vermem sunucum. Rtük benden korksun.
O ilişkiye fazla güvenme.İşte gerçek bir patron - çalışan ilişkisi. 5 veya 7 geçe başlayalım istersen.
Bence karışma ben yıldızlar yarışıyoru 6 bölüm devam ettirdim @Mircan SayeYok ya ben yemem sunucuma veririm.
Final etabı zaten 7 geçe olsun.İşte gerçek bir patron - çalışan ilişkisi. 5 veya 7 geçe başlayalım istersen.
Sen kimi fiştiklemeye çalışıyorsun be. Benim daha buraya düşündüğüm programlar ve yarışmalar var.O ilişkiye fazla güvenme.
Sanırım o ilişki seninle de olacakO ilişkiye fazla güvenme.