🌈 Yarış öncesi giydiği tişört üzerine Sebastian Vettel: “Tişörtüm yüzünden beni diskalifiye edebilirler. Ederlerse de mutlu olurum. Bana istediklerini yapabilirler, umrumda değil. Yine olsa, yine bu tişörtü giyerdim.” pic.twitter.com/ncoaiTAQzk
— Socrates (@SocratesDergi) August 1, 2021
Bottas alabileceği maksimum cezayı aldı. Bunun bir tık üstü 2012 de Grosjean'a verdikleri sonraki yarıştan men cezası.Vettel'e üzüldüm.
FIA'nın cezaları gerçekten çok dengesiz. Bottas 5-10 rakibini biçti 5 sıra grid cezası, Vettel'e bilmem ne limitini biraz geçmişler diye 15 puan.![]()
🔥Takımlar arasındaki sular tekrar ısınıyor!
— Tutkumuz F1 (@F1tutkumuz) August 3, 2021
🚨Ferrari ve Red Bull, Mercedes'in hızlanmasını hava kollektörünü belirli aşamada soğutmasına bağlıyor.
👀Ancak bu sistemin sadece yarış öncesi ve sıralama turları öncesi turlarda soğutulmasına izin veriliyor. pic.twitter.com/QOUdsgsiNn
🚨Mercedes, Honda'nın FIA direktifiyle yavaşlatıldığını iddia ediyor!
— Tutkumuz F1 (@F1tutkumuz) August 3, 2021
💥İddiaya göre, Honda'nın enerjilerini dört aydır nasıl yönettiği konusunda anlaşmazlıklar var.#AMuS | #F1 pic.twitter.com/P9Z4ri9knU
BREAKING: @ValeYellow46 announces his retirement from #MotoGP 🏁
— MotoGP™🏁 (@MotoGP) August 5, 2021
The Doctor will call time on his legendary career at the end of the season 🥺#VR46Decision | 📰https://t.co/yqL8DlULv7
"Unfortunately, this will be my last half-season as a #MotoGP rider" 💔@ValeYellow46 announces his retirement at the end of 2021! 🎙️#VR46Decision pic.twitter.com/4mUSQnswXT
Darısı Hamilton'ın başına.@BARON男爵 Rossi emekliliğini açıkladı. Bir efsanenin sonu Ekli dosyayı görüntüle 106857
------
"Unfortunately, this will be my last half-season as a #MotoGP rider" 💔@ValeYellow46 announces his retirement at the end of 2021! 🎙️#VR46Decision pic.twitter.com/4mUSQnswXT
Rossi bu sene yerlerde. Hamilton zirvede bıraksın istiyosun yaniDarısı Hamilton'ın başına.![]()
Yerlere düşmez bu adam arkasında Mercedes olduğu sürece. Bıraksın yeter ki.Rossi bu sene yerlerde. Hamilton zirvede bıraksın istiyosun yani![]()
Haberim bile yoktu iftiran batsın.@serhatt'ın Formula 1 izlemesine sebep olan adam... Bu bilgi doğru mu? 🤔
🌈 Yarış öncesi giydiği tişört üzerine Sebastian Vettel: “Tişörtüm yüzünden beni diskalifiye edebilirler. Ederlerse de mutlu olurum. Bana istediklerini yapabilirler, umrumda değil. Yine olsa, yine bu tişörtü giyerdim.” pic.twitter.com/ncoaiTAQzk
— Socrates (@SocratesDergi) August 1, 2021