Gelecek sene olsun23.00 çok geç: Ben 4. puan durumunu açıklarım gelecek hafta bu saatlerde.
İmkansız. Sen hep son güne bırakıyorsun.Aaa geçen de erken yolladım ama en sonda açıklandı.
Son sonuç gecelerimiz. Tadını çıkar.Bakalım bu gece full burada olmayı ümit ediyorum..
Önceden de söylemiştim Merve Özbey’in canlı performanslarını sevemiyorum üzgünüm. Duman, Helal Ettim falan oylamak nasip olur umarım ileride. :/
Geçen hafta @Emre Ozansoy a sabahın erken saatlerinde yollamıştım eminim benden sonra da yollayan olmuştu. Oy sırasına göre yayınlamadığın belli heyecan katmak için yapıyorsun inkar etme işte.İmkansız. Sen hep son güne bırakıyorsun.
@12.Adam
16 p Pinhani
15 p Manga
14 p M v Ö
13 p Tarkan
12 p Yeni Türkü
11 p Mfö
10 p Teo & Atiye
9 p Candan Erçetin
8 p Edis
7 p Tuğba Yurt
6 p Hadise
5 p Ebru Gündeş
4 p İzel
3 p Serdar Ortaç & Hande Yener
2 p Merve Özbey
1 p Model
Ben oy sırasına göre atmamıştım.Geçen hafta @Emre Ozansoy a sabahın erken saatlerinde yollamıştım eminim benden sonra da yollayan olmuştu. Oy sırasına göre yayınlamadığın belli heyecan katmak için yapıyorsun inkar etme işte.
Çaktırmayalım ama şimdi ilk gün gönderenle son gün gönderenin yerlerini değiştirmem de çok zor. 16 kişisiniz şuan. Yarışmacı sayısı biraz daha azalırsa o zaman daha çok oynama yapılabilir.Geçen hafta @Emre Ozansoy a sabahın erken saatlerinde yollamıştım eminim benden sonra da yollayan olmuştu. Oy sırasına göre yayınlamadığın belli heyecan katmak için yapıyorsun inkar etme işte.
Oha teşekkür ederim. @Özgürİlk sonuç gecen nasıl geçiyor?
------
@Özgür
15 puan: İzel
14 puan: Merve Özbey
13 puan: Teoman
12 puan: Yeni Türkü
11 puan: Candan Erçetin
10 puan: Mor ve Ötesi
9 puan: Edis
8 puan: Hadise
7 puan: Ebru Gündeş
6 puan: Tuğba Yurt