Ses çıkar o zaman. Zamanında ses çıkardığın için şampiyon olmana etki etmiştir.Hayır be ses çıkarmadığım için art arda düşük puanlar verecek kadar adaletsiz değillerdir diyorum. Nerden o anlamı çıkardın.
Hayret kaliteli oylarım ilk defa erken açıklandı.İlk sonuç gecen nasıl geçiyor?
------
@Özgür
15 puan: İzel
14 puan: Merve Özbey
13 puan: Teoman
12 puan: Yeni Türkü
11 puan: Candan Erçetin
10 puan: Mor ve Ötesi
9 puan: Edis
8 puan: Hadise
7 puan: Ebru Gündeş
6 puan: Tuğba Yurt
5 puan: MFÖ
4 puan: Serdar Ortaç
3 puan: Manga
2 puan: Tarkan
1 puan: Model
Sen eşek kadar olmussun sana baska bişi buluruzMesafe ile gelince benden yüksek alırsın bu tarz şarkılarını sevmiyorum yani mesele Z kuşağı değil.
Bu mesajdan önce açıklamıştım ama.Özgürün puanı bilmiyorum ki ; benim ona verdiğim puana dedim yahu
Aynen senden küçüğüm nine
Aa tabi canım 23 olduk az buz değil büyüdük forumda. Sen bana klasik oklavandan yolla.Sen eşek kadar olmussun sana baska bişi buluruz
Yuh o kadar da demedik. Kimse sindiremez o zaman sonuçları.23.00 çok geç: Ben 4. puan durumunu açıklarım gelecek hafta bu saatlerde.
Bu şarkısını çok seviyorum, moda sokuyor.
Erken yolladığın için olabilir mi?Hayret kaliteli oylarım ilk defa erken açıklandı.
Oylamalar bitince panorma yapar, orada değerlendiririz herkes ile birlikte.Yuh o kadar da demedik. Kimse sindiremez o zaman sonuçları.
Moda sokan şarkılar bizdeBu şarkısını çok seviyorum, moda sokuyor.
Spoiler doğruymuş. 😱@Dosi
Oldukça kararsız kaldım. Serdar ve Pinhani geçen haftaya göre büyük sıçrama yaptı. Tarkan ve Hadise ise sert düştü. maNga ve Mor ve Ötesi daha yüksek puan hakediyordu ama çok iyi şarkılar var bu hafta.
16 İzel
15 Pinhani
14 Ebru
13 Serdar
12 MFÖ
11 Tuğba
10 Merve
9 Candan
8 Mor ve Ötesi
7 maNga
6 Tarkan
5 Edis
4 Teoman
3 Hadise
2 Model
1 Yeni Türkü
Aaa geçen de erken yolladım ama en sonda açıklandı.Erken yolladığın için olabilir mi?
Bakalım bu gece full burada olmayı ümit ediyorum..Ses çıkar o zaman. Zamanında ses çıkardığın için şampiyon olmana etki etmiştir.
@dreamy'den daha küçük üyeler de varmış, ilginç.